TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Tesla Cybertruck som politibil

Cybertruck Next-Gen Patrol: Verdens første patruljevogn af sin art er klar til tjeneste.

Skrevet af / 29/07/2024 - 12:20
Tesla Cybertruck som politibil

Cybertruck har været både berømt og kontroversiel siden sin lancering, men nu træder bilen ind i en ny rolle: Som patruljevogn for politiet. Det amerikanske firma UP.FIT, som har specialiseret sig i at tilpasse Tesla-køretøjer til offentlig service, har lanceret verdens første Tesla Cybertruck, som er designet til politiet og andre beredskabstjenester.

Virksomheden, som er en del af moderselskabet Unplugged Performance, hævder, at den nye platform repræsenterer et betydeligt fremskridt inden for køretøjsløsninger til beredskabstjenester.

Stor interesse

UP.FIT’s Tesla Cybertruck Next-Gen Patrol har ifølge virksomheden tiltrukket sig stor interesse fra politistyrker i hele USA. Ikke mindst fordi den er skudsikker lige fra fabrikken!

Annonce

“UP.FIT Cybertruck Next-Gen Patrol-køretøjet repræsenterer et betydeligt teknologisk spring ind i fremtiden, og vi er glade for at kunne tilbyde de retshåndhævende myndigheder fremtidens patruljekøretøj,” siger Ben Schaffer, CEO for Unplugged Performance, i en pressemeddelelse.

UP-Tesla-Cybertruck-Police-Truck-6-2048x1364
Foto: UP.FIT

Skræddersyet

UP.FIT Cybertruck kombinerer Teslas futuristiske elbilteknologi med Unplugged Performances ekspertise inden for køretøjsmodifikation og -tilpasning. Køretøjet er udstyret med de forventede advarselslamper, sirener og PA-system samt opgraderede radio- og datasystemer.

Læs også Tesla Cybertruck på vej til Danmark Den store Tesla Cybertruck er på turné i Europa under temaet »Cyber Odyssey«. Vi var med før den officielle præsentation.

Patruljekøretøjet kan tilpasses til taktiske, militære eller eftersøgnings- og redningsmissioner med tilgængelige tilbageholdelseszoner, opbevaring af våben og specialværktøjer, et hundebur og opgraderede køreegenskaber. Disse omfatter specialiserede UP.FIT-fælge og dækpakker, bremsesystemer og valgfrie opgraderinger til ekstrem offroad-brug samt satellitbaseret Starlink-internetforbindelse. Det giver internetdækning overalt i verden.

UP-Tesla-Cybertruck-Police-Truck-1-2048x1366
(Foto: UP.FIT)

Kommer i år

UP.FIT Cybertruck Next-Gen Patrol kommer i 2024, men vil kun være tilgængelig i USA. Og da ikke engang gadeversionen af Cybertruck er lovlig i Europa, må vi kigge langt efter et servicekøretøj af denne type herhjemme.

Mere info: up.fit

Læs også Teslas Cybertruck ruster Nye Cybertruck-ejere rapporterer, at bilen straks begyndte at få rustpletter.
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nissan vil skabe en elektrisk GT-R

Hvad skete der med elbilrevolutionen?

Endelig: Håndfri kørsel i Europa

750 km rækkevidde og indbygget ChatGPT

Nissan trimmer Ariya

Tesla Cybertruck til tjeneste!

Fra droner til el-cykler

Polestars hurtigste bil er en drøm på langtur

Tesla-batterier: - Nedbrydes næsten ikke

Ammoniakmotor truer elbiler

Fisker er tæt på afgrunden

Firkantet charme fra Fiat

Scroll to Top