Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Bose-TV med indbygget surroundlyd

Med 16 indbyggede højttalere lover Bose Videowave II markedets mest heftige TV-lyd.

Skrevet af / 30/07/2012 - 12:24
Bose-TV med indbygget surroundlyd

Snart to år er gået siden Bose lancerede deres første TV med indbygget surroundanlæg. Nu er de klar med efterfølgeren, Videowave II.

Bose, som er bedst kendt for små hjemmebiografanlæg og støjreducerende hovedtelefoner, fremstillede på et tidspunkt det, der var markedets dyreste LCD-skærm: 60.000 kroner for en 46 tommer. Lyden var der ganske vist ikke noget at udsætte på: Med bagsiden fuld af kraftige højttalere serverede Videowave den bedste lyd, vi nogensinde havde hørt fra et TV, og det med en god margin. Men billedmæssigt havde den konventionelle LCD-skærm naturligt nok sine begrænsninger.Nu er arvtageren altså på vej, og Bose ser ud til at have taget nogle af kritikpunkterne, vi havde til forrige model, til sig. Den nye Videowave II er tilgængelig i 46 og 55 tommers udgave og har blandt andet fået nye, opdaterede bag-LED billedpaneler. Dermed er der grund til at håbe, at Videowave II både leverer bedre billedkvalitet og har lidt slankere ”mavemål” end den kluntede forgænger.

Prisen er også slanket lidt. Med ca. 45.000 kroner for 46-tommeren og ca. 53.000 kroner for 55-tommeren er det fortsat tale om dyre TV, men trods alt bedre, forudsat at lydkvaliteten er lige så heftig som før. Prisen er også inkluderet fuld installation af en Bose-forhandler.Videowave II kommer med 16 indbyggede højttalere, som giver virtuel surroundlyd, og Boses egen Adaptiq rumkorrektion, som tilpasser lyden til din rum-akustik. Tilslutninger gøres via en separat mediaboks, som inkluderer touch-kontrollen ClickPad. Denne bruger infrarøde signaler, således at modtageren kan gemmes i et skab og kan desuden lære kommandoer fra andre apparater, såsom Blu-ray afspiller og TV-boks. Mediaboksen har 4 HDMI-indgange, samt en egen iPod-dock.

Bose Videowave II er tilgængelig nu, og kan demonstreres hos lokale Bose forhandlere.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips' 2024 TV-modeller

Her er de bedste (og vildeste) TV'er, vi fik at se i Las Vegas

Blændende og knivskarpt!

Sådan er Panasonics nye "Fire TV"

0
Scroll to Top