annonce
annonce
annonce
Tilbud: Fuld digital adgang til Lyd & Billede i 4 uger for 0 ,- Prøv Lyd & Billede

Hi-res fra Audio Technica

Nye hovedtelefoner og hovedtelefonforstærkere til højtopløst lyd.

På CES 2015 i Las Vegas talte Sony meget om højopløst billede og lyd. Og på lydsiden er Sony nu begyndt at anvende et “Hi Res Audio” logo i stedet for at henvise til konkrete specifikationer. Det gør det lettere at se i farten, hvilke produkter, der er med i kategorien, og det gør det ligeledes lettere for forbrugerne. Sony understregede på sin CES-pressekonference, at der ikke var tale om et eksklusivt Sony-logo, men noget som også andre producenter inden længe ville tage i brug. Dette sidste tvivlede vi dog stærkt på. Indtil vi nåede hen til Audio Technicas stand.

hi-res-amplifier

Her fandt vi nemlig ikke bare to nye hovedtelefoner, men også en transportabel hovedtelefonforstærker, AT-PHA100, hvorpå logoet optræder. Den kan afkode audio i DSD-format med 32-bit/128 kHz eller PCM-lyd i 32-bit/384 kHz. Batteriet skal kunne klare op til 14 timer, og prisen bliver USD 800 (knap 5000 kroner), når den lanceres til foråret.

I følge virksomhedens repræsentant, er Audio Technica udover Sony den eneste anden producent, der har nye hovedtelefonprodukter klar med mærkningen.

ath-ckr10

Den ene af de nye hovedtelefoner er ATH-CKR10, som ingår i SonicPro-serien. En af de specifikationer, som afviger fra normen, er frekvensområdet på 5 Hz-40 kHz(!) hvilket er et af de krav, der skal opfyldes, for at man kan bruge “Hi Res Audio” logoet. Listeprisen oplyses til saftige USD 390 (ca. 2.400 kroner).

ath-msr7

Den anden nyhed var ATH-MSR7, et sæt usædvanligt designede hovedtelefoner i Audio Technica-sammenhæng. De har 45 mm-elementer, og lød. så vidt det var muligt at høre noget som helst i en messehal, rigtig godt. Prisen blev oplyst til GBP 199 – eller et par tusind kroner.

eu.audio-technica.com

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
annonce

Læs også

Onkyo udsender ny pladespiller

Onkyo udsender ny pladespiller

Onkyo har en lang historie med pladespillere bag sig, men den ligger mange år tilbage. Nu er de imidlertid på banen igen med en prisrimelig model i klassisk design.Tilføj som favorit
Iron Maiden får eget hovedtelefonmærke

Iron Maiden får eget hovedtelefonmærke

Hos Onkyo er de ikke bange for mørket, når de sammen med Iron Maiden giver os Maiden Audio.Tilføj som favorit
Fang de actionprægede øjeblikke i 4K

Fang de actionprægede øjeblikke i 4K

Sony var ikke først ude med 4K-actionkameraer. Men med FDR-X1000VR håber de at blive de bedste.Tilføj som favorit
Letteste, stærkeste og tyndeste fra Dell

Letteste, stærkeste og tyndeste fra Dell

Nye business-bærbare, gamer-laptops og verdens slankeste tablet.Tilføj som favorit
Monster vil lave hovedtelefoner til alle

Monster vil lave hovedtelefoner til alle

Monster udvider sortimentet til sportsfolk, kvinder og slagsbrødre.Tilføj som favorit
Mobilmangel på CES

Mobilmangel på CES

Forårets mobilnyheder får vist vente til Mobile World Congress. For de er i hvert fald ikke i Las Vegas!Tilføj som favorit
UE Boom går multiroom på CES

UE Boom går multiroom på CES

UE Boom'er i alle størrelser og alle rum, forener eder!Tilføj som favorit
Ny "mellemmodel" i BeoVision Avant-serien

Ny “mellemmodel” i BeoVision Avant-serien

B&O præsenterede 75-tommers udgave af high end-fjernsynet BeoVision Avant. Selvfølgelig i 4K-opløsning.Tilføj som favorit
annonce
Luk menu