Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Mobilmangel på CES

Forårets mobilnyheder får vist vente til Mobile World Congress. For de er i hvert fald ikke i Las Vegas!

Skrevet af / 08/01/2015 - 12:20
Mobilmangel på CES

Ikke at vi ikke havde forventet os en flodbølge af nye telefoner på CES, men at det ville være så usselt, var lidt skuffende.

Sony lancerede ingen nye Xperia Z-modeller, selv om der havde verseret nogle rygter.

Samsung havde heller ikke nogen Galaxy S6 klar, men det rygtes dog, at en prototype blev fremvist bag lukkede døre.

Huawei-Honor

I Huaweis bod var den seneste nyhed, at man har lanceret budgetmærkt Honor. Men det er ikke nogen nyhed, eftersom vi allerede har testet Honor 6 med godt resultat.

ZTE-Grand-X-Max

Hos ZTE var der faktisk nye modeller, men de var tilpasset det amerikanske marked, og der var ingen, der kunne svare på, om nogen af dem ville blive frigivet i Europa.

LG-G-Flex-2-front

Turen var dog ikke helt spilt for mobilmedarbejderen. LG frelste os nemlig med den lækre G Flex 2, som du kan læse mere om her.

LG-G-Flex-2-back

Hvad man ikke kunne læse sig til i pressemeddelelsen er, hvor lækker den føles i hånden. LG har virkelig formået at skabe en mobiltelefon, der ikke kun ser interessant ud, men som også er noget, man virkelig vil trives med, når man lærer den at kende. Desuden er den udstyret med den nyeste teknologi på indersiden, så vi forventer gode resultater, når vi får lejlighed til at slå kløerne i den i lidt længere tid.

LG-AKA

LG viste havde også de nuttede AKA-mobiler med. Men noget siger os, at de primært er tiltænkt det asiatiske marked …

Kodak-mobil

Mobilen fra Kodak (!) får vi næppe heller at se i Skandinavien.

nokia-215

Og den nye Nokia 215 virker imponerende, når man tænker på, at man har at gøre med en mobil, der koster 29 dollars (ca. 180 kroner!), Men den vil primært gå til udviklingslandene, hvor mobilen er den måde, som de fleste mennesker vil gå online for første gang.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top