Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Monster vil lave hovedtelefoner til alle

Monster udvider sortimentet til sportsfolk, kvinder og slagsbrødre.

Skrevet af / 08/01/2015 - 13:40
Monster vil lave hovedtelefoner til alle

Monsters hovedtelefoner lyder godt, men er måske lidt vel maskuline til at kunne appellere til alle. Derfor har firmaet i år satset en del på sjove former og farver i håbet om at kunne appellere til kvinder (se billedet ovenfor).

monster-inspiration

Nu fortsætter man i samme spor med de stilfulde Inspiration-hovedtelefoner i en Lite-model, som er lidt mindre og pænere. Og man kan stadig udskifte båndet på hovedbøjlen med andre farver og materialer.

monster-adidas

På den sportslige side har man de iøjnefaldende Adidas-hovedtelefoner, der passer til træningsdragten.

monster-response

Til løberne er der de Adidas-prydede respons-hovedtelefoner med en krog, der holder dem solidt på plads i øret, samt fjernbetjening til mobilen.

monster-isport-BT

Med Monsters eget navnetræk finder man iSport-serien, her med en trådløs Bluetooth-model “Wireless”, som er svedtæt og kan vaskes af. Ca. 170 dollars.

monster-octagon

Hvis du foretrækker at få det på den hårde måde, kan du vælge Octagon, som er udviklet i samarbejde med Ultimate Fighting Championship. Den lyder lige så barskt, som man kunne forvente.

monster-24k

Men da vi er i Las Vegas, skal valget måske i sidste ende falde på Monster 24K med forgyldt ydre og valgfrie bling-farver på ørepuderne.

www.monsterproducts.com

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top