annonce
annonce
annonce

UE Boom går multiroom på CES

UE Boom'er i alle størrelser og alle rum, forener eder!

Tilføj som favorit

Den lille UE Boom Bluetooth-højttaler er rigtig smart. Og noget af det bedste ved den er, at der bliver ved med at komme forbedringer til den via opdateringer i firmwaren. Det har gennem det sidste års tid givet os en vækkefunktion, equalizer og snart også fjernstyret tænd/sluk.

På CES-messen i Las Vegas afprøver Logitech-ejede Ultimate Ears en ny funktion, som nok skal blive populær, når den forhåbentlig er klar senere på året.

Det drejer sig om en mulighed for at sammenkoble mere end 10 Boom’er (og/eller MegaBoom‘er), så man kan spille på dem alle på samme tid. man kan i forvejen sammenkoble to valgfrie Boom, MiniBoom eller MegaBoom til et stereosæt. Men med 10 stk eller mere har man – næsten – et trådløst multitumssystem. Eller i hvert fald noget, der kan blive alvorligt sjovt til sommerens fester!

Den nye funktion forventes at være klar i sommeren 2015 og bliver i denne uge testet på CES.

Vi bestræber os på at hjælpe dig med at tilpasse din musik din livsstil og alle de funktioner vi introducerer, er derfor tilgængelige for alle, uanset hvornår du købte din højttaler,” siger Rory Dooley, som er general manager for Ultimate Ears.

Vil du have glæde af den nye funktion, når den bliver tilgængelig, kan du gratis downloade app’en til iOS eller Android til din respektive højtaler, åbne den samt opgradere din højttalersoftware i menuen i indstillinger.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Skriv et svar

annonce

Læs også

Theta graver guldet ud i hjemmebiografen

Theta graver guldet ud i hjemmebiografen

Theta Digital annoncerer to nye surroundprocessorer, Casablanca IVa og Casablanca V, som understøtter Dolby Atmos, Auro 3D og DTS:X.Tilføj som favorit
Onkyo udsender ny pladespiller

Onkyo udsender ny pladespiller

Onkyo har en lang historie med pladespillere bag sig, men den ligger mange år tilbage. Nu er de imidlertid på banen igen med en prisrimelig model i klassisk design.Tilføj som favorit
Iron Maiden får eget hovedtelefonmærke

Iron Maiden får eget hovedtelefonmærke

Hos Onkyo er de ikke bange for mørket, når de sammen med Iron Maiden giver os Maiden Audio.Tilføj som favorit
Fang de actionprægede øjeblikke i 4K

Fang de actionprægede øjeblikke i 4K

Sony var ikke først ude med 4K-actionkameraer. Men med FDR-X1000VR håber de at blive de bedste.Tilføj som favorit
Letteste, stærkeste og tyndeste fra Dell

Letteste, stærkeste og tyndeste fra Dell

Nye business-bærbare, gamer-laptops og verdens slankeste tablet.Tilføj som favorit
Monster vil lave hovedtelefoner til alle

Monster vil lave hovedtelefoner til alle

Monster udvider sortimentet til sportsfolk, kvinder og slagsbrødre.Tilføj som favorit
Mobilmangel på CES

Mobilmangel på CES

Forårets mobilnyheder får vist vente til Mobile World Congress. For de er i hvert fald ikke i Las Vegas!Tilføj som favorit
Ny "mellemmodel" i BeoVision Avant-serien

Ny “mellemmodel” i BeoVision Avant-serien

B&O præsenterede 75-tommers udgave af high end-fjernsynet BeoVision Avant. Selvfølgelig i 4K-opløsning.Tilføj som favorit
annonce
Luk menu