Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Computex 2024: Alle ville hilse på Jensen

Nvidias topchef fik en modtagelse, der var en frelser værdig, da han besøgte Computex-messen i Taipei

Skrevet af / 05/06/2024 - 12:30
Computex 2024: Alle ville hilse på Jensen

Messegulvet i udstillingshallerne på Computex er normalt pakket med gæster og udstillere, der enten vil se eller sælge det nyeste indenfor computerudstyr. Men åbningsdagen tirsdag var speciel.

Pludselig stimlede en massiv menneskemængde sammen foran en af standene. Alle sammen med højt hævede kameraer og mobiltelefoner og en entusiasme, som var det den genkomne Jesus, der gik på messegulvet. Eller i det mindste Taylor Swift.

Hvem kan det være, der er på vej? (Foto: John Alex Hvidlykke)

Det var ingen af dem, men derimod den lige nu mest lysende superstjerne på hardwarehimlen, Jensen Huang, Nvidias præsident og stifter.

Læs også Krig på AI-processorer Intel tabte første runde af slaget om kunstig intelligens til AMD og Qualcomm. Men de får revance i sensommeren.

Amerikanske Jensen Huang stiftede Nvidia som 30-årig, i 1993, og er i dag god for mere end 100 milliarder USD. Men han er faktisk født i Taiwan (under navnet Huang Jen-hsun), og han var vendt tilbage til sine rødder for at holde tale på Computex-messen. Men også for at gå sejrstog gennem messehallerne.

(Foto: John Alex Hvidlykke)

På sin vej gennem messen besøgte Jensen Huang en række af Nvidias partnere. Og han blev hver gang hyldet som en konge. Sceancen var stramt koreograferet, og tilskuerne på den rute, som Huang skulle betræde, måtte gennes to skridt tilbage for at der kunne banes en vej igennem mængden.

 

Trods det stramme program var der tid til gøgl. På grafikkortproducenten Palits stand, kunne Jensen Huang nå at drikke en fadøl og pjatte med publikum.

PXL_20240605_024828460 PXL_20240605_024727066 PXL_20240605_022054201
<
>
Jensen Huang signerede flere af sine produkter på sit triumftog gennem Computex. (Foto: John Alex Hvidlykke)

På sin vej rundt på standene satte Jensen Huang også sin signatur på nogle af partnernes produkter. Passende nok med guldskrift. Manden med midastuschen har været her!

Hr. Jensen har forladt bygningen…

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hurtigt net til tilgængelig pris

Jensen Huang Superstar

Krig på AI-processorer

Asus går all-in på AI

Google skal lave AR-briller

ICQ-chat lukker ned

Copilot+ et "mareridt for privatlivets fred"

Populær bar får efterfølger

Ingen M4 til stationære Mac'er i år

Nu kommer de hurtige, intelligente PC'er

Dell Inspiron: Fleksible laptops til skrivebordet

Små og stærke PC'er i grønt look

Scroll to Top