Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Dette er en Android pc

Nu kan du købe en pc, som ikke fylder mere end en USB-stick. Den vejer 200 gram og kører Android 4.0, men den kan også køre Ubuntu Linux fra et SD-kort.

Skrevet af / 13/08/2012 - 00:58
Dette er en Android pc

Den minimale pc har fået det mundrette navn, Rikomagic MK802 II, og selvom den selvfølgelig ikke slår ”rigtige” pc’er på noget punkt, undtagen prisen, er den alligevel stort set i stand til at give brugeren en komplet pc-oplevelse.

Den er udstyret med en 1 GHz processor, 1 GB RAM og 4 GB flash-lager, og derudover kan den udvides med endnu 32 GB hukommelse via SD-kort. Der kan tilsluttes både tastatur og mus via USB, og en computerskærm eller fladskærmen i stuen kan tilsluttes via HDMI. Den har også Wi-Fi og kan afspille alverdens formater – både lyd og video – og sidstnævnte vel at mærke både i 1080p og sågar i 2160p. Og så koster den 400 kroner!MK802 II er netop blevet tilgængelig i online-butikken AliExpress, og levering er sågar gratis, selvom computeren bliver sendt fra Kina. Eneste minus er, at det kan tage mellem 14 dage og en måned, før den når frem, fordi den sendes med China Post Air Mail. Skal det gå hurtigere kan man bruge DHL, men så koster det cirka 150 kroner oven i prisen.Skulle man have de lyster, kan man også få MK802 II til at køre Ubuntu Linux. Det sker i givet fald via SD-kort.

Kilde: Redmond Pie

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top