annonce

Elgiganten åbner nyt flagskib i København

(Foto: Producent)

Københavnerne gik elektronikamok lørdag morgen, da Elgiganten slog dørene op for deres nye flagskibsbutik på Strøget.

Butikken, som tidligere husede Fona 2000, er blevet komplet redesignet, hvilket koncernen fejrede med en lang række slagtilbud. Køen var lang og gik hele vejen rundt om bygningen. Lyd og Billede var stået tidligt op, for at se butikken an samt hilse på de fremmødte.

(Foto: MH)

11 timer i kø

Vi spurgte de forreste i køen, hvor længe de havde ventet og hvad de var på udkig efter. Her lød svaret: “11 timer og B&O højttalere”. Og særligt B&Os produkter var da også populære. Især den store runde Beoplay A9 var eftertragtet og blev revet væk som noget af det første. Der var kun 10 styk til salg og det til en drastisk reduceret pris.

annonce

Også OLED-tv var der stor efterspørgsel på. Efter en lille time, var der ikke flere af de 50 OLED-tv fra LG til 8.999kr tilbage. Folk hamstrede Macbooks, iPads, fladskærme, spillecomputere, spillekonsoller og powerbanks.

annonce

“Er der nogen der har brug for hjælp?”

Til at servicere de mange kunder, havde Elgiganten måttet hive medarbejdere ind fra hele landet. Der var da også rigeligt ansatte til at guide og servicere kunderne. Flere af dem gik lidt forvirrede rundt og råbte efter hjælpeløse kunder – lidt ufrivilligt morsomt, men rart at se, at de havde forberedt sig godt på åbningen.

Som timerne gik, voksede køen til kasserne. Heldigvis forsøgte man hele tiden at regulere besøgstallet, ved kun at lukke omkring 20 kunder ind i butikken ad gangen.

annonce

Bedre vejledning

Under vores besøg i butikken, fik vi en snak med Elgigantens salgschef i Danmark, Glenn Manson. Han fremhævede især to punkter ved den redesignede butik. En lydvæg og en billedevæg. Disse skal bruges til at illustrere kvalitetsforskellene imellem de udstillede produkter og hermed gøre det lettere for kunderne at træffe et kvalificeret valg. På billedvæggen kan du se forskellen på OLED og LCD.  Du kan selv skifte imellem forskellige kilder til skærmene, og herved lettere se forskellen i særligt kontrast og farver.

 

På lydvæggen har du mulighed for at høre forskellen på de udstillede soundbarer. Alle soundbarer er koblet til den samme kilde, og du kan let skifte imellem dem ved at trykke på en knap. Det er godt fundet på, og gør det let at vurdere dem op imod hinanden. Pris og kvalitet hænger nogenlunde sammen og du kan tydeligt høre forskel på de billigste og nogle af de dyrere.

 

 

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
annonce

Læs også

Ny læk: Nu ved vi stort set alt om Samsung Galaxy S20

S20 og S20+ ligner hinanden, mens S20 Ultra får en gigantisk skærm og Samsungs bedste kamera til dato.

Sådan bliver OnePlus' nye 120 Hz Fluid Display

Den kommende OnePlus 8-serie får formentlig ny skærmteknologi.

Fjernbetjening til Sony-kameraer

Sonys håndgreb har fjernstyring af kameraet og er også et praktisk bordstativ.

Nu lukker butikkerne

Efter 27 år lukker Bose 119 butikker på verdensplan.

Alt-i-en-afspiller fra Mark Levinson

Mark Levinsons kommende afspiller opfylder tre krav.

Speedy Gonzales

Sony a9 II frister sportsfotograferne med verdens bedste autofokus.

B&O’s tredje forsøg med true wireless

Beoplay E8 3rd Generation er mindre end forgængerne. Alligevel har de mere kraft og bedre batterilevetid.

Opgradér lyden med en ny pickup

Rega har tweaket en af deres bedste MC-pickupper.

Seriøs pladespiller du har råd til

På CES-messen lancerede Audio-Technica en ny topmodel i deres budgetserie, nemlig AT-LPW50PB.

B&O’s omsætning falder som en sten

Efter flere nedjusteringer så det seneste halvår endnu sløjere ud for det danske flagskib.