TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Citadel-efterfølgeren kommer snart – Honey Bunny

Mere legesyg spionaction fra Russo-brødrene - denne gang i Indien.

Skrevet af / 22/08/2024 - 08:35
Citadel-efterfølgeren kommer snart – Honey Bunny

Russo-brødrene står bag globale blockbusters som You, Me and Dupree, Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War og all-time box office-hittet Avengers: Endgame.

Sidste år flyttede de fra Disney/Marvel til Jeff Bezos’ Prime Video, hvor de optrådte som producenter (og medinstruktører) på spionserien Citadel.

Sæson 1 af antologiserien havde Richard Madden (som mødte en meget uheldig skæbne i Game of Thrones) i hovedrollen som den lidt forvirrede superspion, og Priyanka C. Jonas (Baywatch) spillede sig igennem hæsblæsende action, klædt i søde spionklæder.

Annonce
Læs også Ny storsatsning fra Prime Video! Prime Video byder op til spionkamp med storsatsningen Citadel.

Allerede den 10. oktober udkommer spinoff-serien Citadel: Diana. Et par uger senere er der Prime Video-premiere på anden sæson af Citadel i Indien: Citadel: Honey Bunny.

Nu er traileren her!

 

Citadel-universet

Hvad får man, hvis man tager en solid dosis Mission: Imposible, krydrer det med lidt Jason Bourne og James Bond og til sidst tilsætter et strejf af Kingsman? Ja, Citadel.

Det superhemmelige spionsyndikat Citadel er nærmest en non-profit spionorganisation, som siden sin dannelse for over 100 år siden har været løsrevet fra stater og interessegrupper. En flok solidariske do-gooders, der kun ønsker det bedste for menneskeheden og har været en medvirkende faktor i alle større begivenheder, fra Berlinmurens fald til Cuba-krisen og Jalta-konferencen.

Citadel: Honey Bunny. (Foto: Prime Video)

Citadel, sæson 1 var debuten på en global franchise. Produceret af Russo Brothers AGBO vil Citadel og de efterfølgende serier forene verden med Russo-brødrenes historier. Hver Citadel-serie vil blive produceret og filmet lokalt.

Læs også Keep Calm and Carry On! En fantastisk underholdende røverhistorie om ukendte, forrykte krigshelte på togt.

Hver serie i Citadel-universet har lokale talenter i hovedrollerne og er skabt, produceret og filmet i regionen – hvilket resulterer i stilistisk unikke serier med stærke kulturelle identiteter, der er forankret i deres respektive oprindelseslande.

Citadel: Honey Bunny Citadel: Honey Bunny
<
>
Samantha Ruth Prabhu, "Citadel: Honey Bunny". (Foto: Prime Video)

I Citadel: Honey Bunny (2024) spiller Varun Dhawan og Samantha Ruth Prabhu samt Kay Kay Menon.

Fra plotoversigten kan vi læse følgende:

Serien vil tage publikum med tilbage til oprindelsen af denne internationale hemmelige spionorganisation og dykke dybere ned i dens grundlæggelse, aktiviteter og opståen. Alt sammen med den karakteristiske og sensationelle signatur fra Raj & DK, som publikum er kommet til at elske, nyde og beundre.

En medrivende fortælling, der blander de pulserende elementer fra en heftig spion-actionthriller med den hjertevarmende tiltrækningskraft fra en kærlighedshistorie, alt sammen i 90’ernes livlige atmosfære; der vil tage publikum med på en spændende rejse.

Læs også Stadig legendarisk morsom? Komedielegenden vender tilbage til rødderne – og leverer et overraskende underholdende nostalgitrip.

Honey Bunny er instrueret af Raj & DK, og manuskriptet er skrevet af Sita R. Menon. Udøvende producenter er Russo-Brothers AGBO.

Citadel: Honey Bunny har premiere eksklusivt på Prime Video i Indien og i mere end 240 lande verden over den 7. november.

Citadel: Honey Bunny. (Foto: Prime Video)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se ny CITADEL-trailer!

Is There Anybody Alive Out There?

Alt fra "Laksedronninger" til prinsesser dukkede op på den røde løber!

Se Sydney Sweeney i Sydney!

Endnu en runde med mordmysterier fra New York!

Se Billy Bob Thornton i Landman

Trump vs. Harris - live på Max!

Se de første billeder fra Yellowstone!

Ventetiden er forbi!

Fucked up?

Max med en nedskaleret efterårsmenu

Se traileren til Citadel

Scroll to Top