Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Citadel – Honey Bunny udgiver heftig trailer

Prime Video byder snart på mere legesyg spionaction fra Russo-brødrene - denne gang i Indien.

Af / 17/10/2024 - 10:15
Citadel – Honey Bunny udgiver heftig trailer

Russo-brødrene står bag globale blockbusters som You, Me and Dupree, Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War og all-time box office-hittet Avengers: Endgame.

Sidste år flyttede de fra Disney/Marvel til Jeff Bezos’ Prime Video, hvor de optrådte som producenter (og medinstruktører) på spionserien Citadel.

Sæson 1 af antologiserien havde Richard Madden (som mødte en meget uheldig skæbne i Game of Thrones) i hovedrollen som den let forvirrede superspion, og Priyanka C. Jonas (Baywatch) spillede sig gennem hæsblæsende action, klædt i søde spionklæder.

Læs også Ny storsatsning fra Prime Video! Prime Video byder op til spionkamp med storsatsningen Citadel.

Allerede den 10. oktober udkommer spinoff-serien Citadel: Diana. Et par uger senere er der Prime Video-premiere på anden sæson af Citadel, som foregår i Indien: Citadel: Honey Bunny.

Nu er den nye trailer her!

 

Annonce

Traileren giver et glimt af spionthrilleren, der udspiller sig i 90’ernes farverige kulisser, krydret med voldsomme actionscener, stunts, nervepirrende spænding og fantastiske billeder.

Da stuntmanden Bunny (Varun Dhawan) rekrutterer den kæmpende skuespillerinde Honey (Samantha) til en opgave, kastes de ind i en verden af højrisiko-action, spionage og forræderi. År senere, da deres farlige fortid indhenter dem, må Honey og Bunny genforenes for at kæmpe for at beskytte deres lille datter Nadia.

Læs også Italiensk spionleg Den italienske spin off-serie fra Citadel-universet overrasker positivt.

Citadel-universet

Hvad får man, hvis man tager en solid dosis Mission: Imposible, krydrer det med lidt Jason Bourne og James Bond og til sidst tilsætter et strejf af Kingsman? Ja, Citadel.

Det superhemmelige spionsyndikat Citadel er nærmest en non-profit spionorganisation, som siden sin dannelse for over 100 år siden har været løsrevet fra stater og interessegrupper. En flok solidariske do-gooders, der kun ønsker det bedste for menneskeheden og har været en medvirkende faktor i alle større begivenheder, fra Berlinmurens fald til Cuba-krisen og Jalta-konferencen.

Citadel: Honey Bunny. (Foto: Prime Video)

Citadel, sæson 1 var debuten på en global franchise. Produceret af Russo-brødrene AGBO vil Citadel og de efterfølgende serier forene verden med Russo-brødrenes historier. Hver Citadel-serie vil blive produceret og filmet lokalt.

Hver serie i Citadel-universet har lokale talenter i hovedrollerne og er skabt, produceret og filmet i regionen – hvilket resulterer i stilistisk unikke serier med stærke kulturelle identiteter, der er forankret i deres respektive oprindelseslande.

Citadel: Honey Bunny Citadel: Honey Bunny
<
>
Samantha Ruth Prabhu, "Citadel: Honey Bunny". (Foto: Prime Video)

I Citadel: Honey Bunny (2024) spiller Varun Dhawan og Samantha Ruth Prabhu samt Kay Kay Menon.

Fra handlingsreferatet kan vi læse følgende:

Serien vil tage publikum med tilbage til oprindelsen af denne internationale hemmelige spionorganisation og dykke dybere ned i dens grundlæggelse, aktiviteter og opståen. Alt sammen med den karakteristiske og sensationelle signatur fra Raj & DK, som publikum er kommet til at elske, nyde og beundre.

En medrivende fortælling, der blander de pulserende elementer fra en heftig spion-actionthriller med den hjertevarmende tiltrækningskraft fra en kærlighedshistorie, alt sammen i 90’ernes livlige atmosfære som vil tage publikum med på en spændende rejse.

 

 

Honey Bunny er instrueret af Raj & DK, og manuskriptet er skrevet af Sita R. Menon. Udøvende producenter er Russo Brothers’ AGBO.

Læs også Hvordan dør John Dutton i Yellowstone? Om præcis en måned finder vi ud af, hvordan John Dutton (Kevin Costner) dør i Yellowstone. Men først skal vi lære at optræde som en cowboy fra Montana!

Citadel: Honey Bunny har eksklusiv premiere på Prime Video i Indien og i mere end 240 lande verden over den 7. november.

Citadel: Honey Bunny. (Foto: Prime Video)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klassisk Alien - klar til VOD!

Hvordan dør John Dutton i Yellowstone?

Remake af en fornem klassiker!

Langt om længe!

Japansk mafia-action - intense kampscener

Nu stiger prisen for Netflix

Bag kulisserne!

Kidman + Curtis!

Flere romantiske juleforviklinger i vente

Slut med gratis deling af Disney+

Richard Madden i Jo Nesbø-thriller!

Følelserne slippes løs på Disney+

Lyd & Billede