TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Citadel-spinoffserien Diana kommer snart – se traileren

Mere spionsjov fra Russo-brødrene.

Skrevet af / 17/07/2024 - 11:35
Citadel-spinoffserien Diana kommer snart – se traileren

Russo-brødrene står bag globale filmsucceser som You, Me and Dupree, Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War og all-time box office-hittet Avengers: Endgame.

Sidste år flyttede de fra Disney/Marvel til Jeff Bezos’ Prime Video, hvor de optrådte som producenter (og medinstruktører) på spionserien Citadel.

Sæson 1 af antologiserien havde Richard Madden (Game of Thrones) i hovedrollen som den lidt forvirrede superspion.

Læs også Ny storsatsning fra Prime Video! Prime Video byder op til spionkamp med storsatsningen Citadel.

Til efteråret udgives spinoff-serien Citadel: Diana.

Trailerne er her nu!

 

Serien får global premiere på Prime Video den 10. oktober i år, hvor alle seks afsnit udkommer.

Russo-brødrene er udøvende producenter, og Arnaldo Catinari instruerer.

Serien foregår i det maleriske Italien, og i denne omgang er det den gådefulde Matilda De Angelis (The Undoing), der spiller hovedrollen.

Læs også Hugh Grant i problemer på alle fronter Susanne Bier serverer et spændende og vellavet thriller-drama på HBO.

Seriens skaber er Gina Gardini (Nine), og hun får selskab af en international rollebesætning med Lorenzo Cervasio, Maurizio Lombardi, Julia Piaton, Thekla Reuten, Giordana Faggiano, Daniele Paoloni, Bernhard Schütz og Filippo Nigro i hovedrollerne.

Citadel: Diana. (Foto: Prime Video)

Fra plotoversigten kan vi læse følgende:

Milano, 2030: For otte år siden blev det uafhængige globale spionagentur Citadel udslettet af det magtfulde fjendesyndikat Manticore. Siden da har den hemmelige agent Diana Cavalieri (Matilda De Angelis) været alene, fanget bag fjendens linjer som en muldvarp i Manticore. Da hun endelig ser en udvej og muligheden for at forsvinde for evigt, er den eneste måde at gøre det på at stole på den mest uventede allierede, Edo Zani (Lorenzo Cervasio).
Han er arving til Manticore Italia og søn af lederen af den italienske organisation, Ettore Zani (Maurizio Lombardi), som kæmper om lederskabet mod de andre europæiske familier om Citadel-universet.

Citadel - Diana_1 (2) Citadel - Diana_1 (5) Citadel - Diana_1 (3)
<
>
Citadel: Diana. (Foto: Prime Video)

Hvad får man, hvis man tager en solid dosis Mission: Imposible, krydrer det med lidt Jason Bourne og James Bond og til sidst tilsætter et strejf af Kingsman? Ja, Citadel.

Det superhemmelige spionsyndikat Citadel er nærmest en non-profit spionorganisation, som siden sin dannelse for over 100 år siden har været løsrevet fra stater og interessegrupper. En flok solidariske do-gooders, som kun ønsker det bedste for menneskeheden, og som har været en medvirkende faktor i alle større begivenheder, fra Berlinmurens fald til Cubakrisen og Jalta-konferencen.

Citadel: Diana. (Foto: Prime Video)

PS. Citadel får efterfølgere! Citadel,sæson 1 var starten på en global franchise. Produceret af »Russo Brothers AGBO« vil Citadel og de efterfølgende serier forene verden med Russo-brødrenes historier. Hver Citadel-serie vil blive produceret og filmet lokalt. Efterfølgere er allerede i støbeskeen.

Sæson to af Citadel, med Richard Madden og Priyanka Chopra Jonas i hovedrollerne, begynder at blive produceret i år, og Joe Russo skal instruere.

 

Læs også G(alt)enialt charmerende Miniserien baseret på Patricia Highsmiths Tom Ripley-romaner er blevet rystende god filmkunst.

Hver serie i Citadel-universet har lokale talenter i hovedrollerne og er skabt, produceret og filmet i regionen – hvilket resulterer i stilistisk unikke serier med stærke kulturelle identiteter, der er forankret i deres respektive oprindelseslande.

Den italienske original, Citadel: Diana, er den anden serie, der lanceres fra Citadel-universet, og den vil blive efterfulgt af den indiske serie, Citadel: Honey Bunny (2024) med Varun Dhawan og Samantha Ruth Prabhu i hovedrollerne.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Trump vs. Harris - live på Max!

Se de første billeder fra Yellowstone!

Ventetiden er forbi!

Fucked up?

Max med en nedskaleret efterårsmenu

Se traileren til Citadel

Sylvester Stallone vender tilbage til Tulsa!

Hvad skal barnet hedde?

Ny trailer - slip Helvede løs!

Klar til streaming-premiere

Nyt prischok

Laksebaroner i krig

Scroll to Top