Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Disney+ kommer til Norden til sommer

En pressemeddelelse fra Disney bekræfter, at Disney+ snart bliver tilgængelig i de nordiske lande.

Skrevet af / 21/01/2020 - 15:31
Disney+ kommer til Norden til sommer

Kan du ikke vente på, at se den nye Star Wars-serie The Mandalorian, og ser du mere frem til Marvels Falcon and the Winter Soldier end til juleaften, så kan du godt allerede sætte en flaske champagne på køl!

Disneys streaming-tjeneste kommer til at koste godt 52 kroner pr. måned. (Foto: Disney)

Disney har nemlig nu officielt bekræftet, at Netflix-dræberen Disney+ kommer til alle de nordiske lande til sommer!

Samtidig er lanceringen af Disney+ i større europæiske lande som England, Italien, Frankrig, Spanien og Tyskland rykket en uge frem, så tjenesten allerede bliver tilgængelig fra den 24. marts.

Prisen for et abonnement kan enten betales månedligt eller årligt. Betaler man en måned ad gangen, koster det EUR 6,99 (svarende til godt 52 kroner), mens et årsabonnement kommer til at stå dig i EUR 69,99 (godt 521 kroner).

Det får du med i købet

Efter af Netflix og Amazon længe har siddet næsten alene på det internationale streaming-marked, er giganterne Apple og Disney nu også gået ind i kampen.

Ikke mindst “The Child” – også kendt som Baby Yoda – har gjort The Mandalorian til et kulthit en af de mest streamede tv-serier i USA, hvor serien allerede er tilgængelig. (Foto: Disney)

Apple TV+ er allerede tilgængelig i alle skandinaviske lande og byder på anmelderroste serier som The Morning Show med Jennifer Aniston. Disney+ har dog fået mere opmærksomhed, da tjenesten indeholder samtlige film og tv-serier fra Disney, Pixar, Marvel, National Geographic og selvfølgelig Star Wars-universet.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top