Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Drageæg fra påskeharen

Sæt kryds i kalenderen! Den 15. april får vi begyndelsen på slutningen af Game of Thrones-sagaen.

Skrevet af / 15/01/2019 - 10:50
Drageæg fra påskeharen

Efter den dramatiske afslutning på 7. sæson af det store epos om kampen om Jerntronen er vi ved at være veds vejs ende i George R.R. Martins saga om dynastierne i Westeros og intrigerne, magtkampene og de personlige modsætninger, som han så detaljeret har beskrevet i bogserien A Song of Ice and Fire.

I går morges afslørede HBO Nordic 8. sæsons premieredato – mandag den 15. april 2019 – og slap en ny teaser.

https://youtu.be/t-VvvO9OlOI

I teaseren bliver vi vidne til en chokerende opdagelse, idet de tre overlevende Stark-søskende mødes i krypten på Winterfell. I samme sekund kommer Vinteren snigende mod dem, og Jon Snow (Kit Harington) trækker sit sværd …

Den 8. og sidste sæson bliver kun på seks episoder, men de bliver vistnok halvanden time lange. Vi monster-glæder os, for her kan mange af vores yndlingskarakterer nok forvente en pludselig og brutal død, før støvet har lagt sig.

Går Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) sejrende ud af kampen om Jerntronen? Mandag den 20. maj kender vi svaret. (Foto: HBO)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top