annonce

NYHED:
Game of Thrones – den komplette boks

Den 2. december udsendes den komplette Game of Thrones-serie på Blu-ray.

Er du fan af Game of Thrones, men træt af den dårlige streaming-kvalitet fra HBO Nordic? Redningen er på vej! Den 2. december udsender HBO alle otte episke sæsoner af en af de mest omtalte serier i TV-historien – Game of Thrones: The Complete Collection, et supereksklusivt Blu-ray-sæt i begrænset oplag.

(Foto: HBO)

Dette uundværlige samlerobjekt byder eksklusivt på Game of Thrones: Reunion Special, en genforening i to dele med gennemgående skuespillere, bl.a. Kit Harrington, Emilia Clarke og Sophie Turner, og gamle favoritter som Sean Bean, Jason Momoa, Mark Addy med flere. Genforeningen med den Emmy-prisvindende vært Conan O’Brien er optaget foran et live-publikum i Belfast og indeholder både klip fra serien og behind-the-scenes – med fokus på en masse emner, der helt sikkert vil begejstre fans.

Ekstra bonusmateriale inkluderer helt nye udeladte og udvidede scener, animerede historier og fortællinger, fascinerende behind-the-scenes-indslag, kommentarspor og en dokumentar i to dele, Game of Thrones: The Last Watch, af filminstruktør Jeanie Finlay.

(Foto: HBO)

Game of Thrones: The Complete Collection er pakket ind i en visuelt imponerende træ-æske med et smukt design i flere lag af Robert Ball (kunstneren bag billedserien Beautiful Death), der opsummerer historien i Game of Thrones. Hver sæson er gengivet i sit eget lag, hvor der vises ikoniske karakterer og mindeværdige øjeblikke fra serien, alt sammen på vej mod Jerntronen. Sættet indeholder også en “Hand of the King”-lås, der holder alle ni skræddersyede disks på plads.

Game of Thrones, der er baseret på George R.R. Martins bestseller-romaner, har rekorden som den mest prisvindende serie i TV-historien med i alt 132 Emmy-nomineringer og 47 priser. Det enormt populære drama er også HBO’s mest sete program nogensinde med et gennemsnitligt seertal på 44 millioner seere for den sidste sæson i USA.

På rollelisten står bl.a. Emmy- og Golden Globe-vinderen Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Snow), Sophie Turner (Sansa Stark), Maisie Williams (Arya Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) og Iain Glen (Jorah Mormont).

g4 g5 g6 g7 g8 g9 g10 g11 g12 g13
<
>
(Foto: HBO)

HBO vil også udsende 8. sæson af Game of Thrones i en smuk 4K Ultra HD Blu-ray og standard Blu-ray Steelbook og på DVD/Blu-ray. Det er foreløbig desværre ikke annonceret, hvornår 2.-7. sæson udsendes på 4K Blu-ray.

annonce

Game of Thrones: The Complete Series vil desuden kunne fås på DVD/Blu-ray uden den eksklusive indpakning. Disse sæt rummer også ekstramateriale og vil ligeledes kunne fås den 2. december.

annonce

Bonusmaterialet på Game of Thrones: The Complete Collection og Game of Thrones: The Complete Series på Blu-ray inkluderer:

Game of Thrones – Reunion Special: Et genforeningsshow optaget live i Belfast med skuespillere fra før og nu og med Conan O’Brien som vært. Fås eksklusivt i disse sæt med den komplette serie. Genforeningsshowet består af forskellige dele, der fokuserer på husene Lannister, Stark og Targaryen, og ender med et møde mellem de vigtigste skuespillere på scenen, hvor de reflekterer over de år, de har brugt i Westeros og Essos.

Bonusmateriale og eksklusive videoer fra tidligere udsendte bokssæt med enkeltsæsoner, i alt mere end 15 timers ekstramateriale, som fans kan dykke ned i, når de er færdige med at se serien.

(Foto: HBO)

The Complete Series og 8. sæson byder også eksklusivt på:

annonce

Game of Thrones – The Last Watch: En dokumentar i to dele af filminstruktøren Jeanie Finlay, der fortæller om tilblivelsen af den sidste sæson.

When Winter Falls: Eksklusiv 30 minutters feature med producerne David Benioff og D.B. Weiss samt store stjerner og behind-the-scenes-aktører med fortællingen om alt, hvad der indgik i det kæmpemæssige filmarbejde ved optagelsen af “Battle of Winterfell” i episode 3 af 8. sæson.

Duty is the Death of Love: Et imponerende indblik i, hvordan teamet bag Game of Thrones og de store stjerner, herunder Kit Harington, Peter Dinklage og Emilia Clarke, fik afsluttet serien i finalen, “The Iron Throne”.

Kommentarspor: Ti kommentarspor med folk foran og bag kameraet, bl.a. seriens skabere, Benioff og Weiss, til den sidste sæson.

Udeladte og udvidede scener: Fem udeladte eller udvidede scener fra 8. sæson, der ikke hidtil har været vist.

Historier og fortællinger: Nye animerede klip med historie og baggrund bag flere af de markante steder og fortællinger i 8. sæson.

Episode-guides: Baggrundsinformation undervejs i episoderne om karakterer og steder, der indgår i serien.

Game of Thrones: The Complete Collection
4K Blu-ray: 2. december 2019
Spilletid: Ca. 75 timer (ekskl. ekstramateriale)

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
annonce

Læs også

Sådan bliver OnePlus' nye 120 Hz Fluid Display

Den kommende OnePlus 8-serie får formentlig ny skærmteknologi.

Superlet Hasselblad-objektiv

Hasselblad siger, at den er verdens mindste og letteste af sin slags.

Nu lukker butikkerne

Efter 27 år lukker Bose 119 butikker på verdensplan.

Alt-i-en-afspiller fra Mark Levinson

Mark Levinsons kommende afspiller opfylder tre krav.

Speedy Gonzales

Sony a9 II frister sportsfotograferne med verdens bedste autofokus.

B&O’s tredje forsøg med true wireless

Beoplay E8 3rd Generation er mindre end forgængerne. Alligevel har de mere kraft og bedre batterilevetid.

Opgradér lyden med en ny pickup

Rega har tweaket en af deres bedste MC-pickupper.

Seriøs pladespiller du har råd til

På CES-messen lancerede Audio-Technica en ny topmodel i deres budgetserie, nemlig AT-LPW50PB.

B&O’s omsætning falder som en sten

Efter flere nedjusteringer så det seneste halvår endnu sløjere ud for det danske flagskib.

Creative-soundbar med Atmos og S-XFi

Creative lover 3D-lyd med Dolby Atmos trods kompakt format.