TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Her er traileren til Yakuza: Like a Dragon

Serien baseret på det populære spil har premiere på Prime Video 24. oktober.

Af / 06/10/2024 - 10:00
Her er traileren til Yakuza: Like a Dragon

TV-seerne har nydt godt af mange spændende mafiahistorier gennem tiden, og nu er turen kommet til Tokyos underverden. I den nye TV-serie Yakuza: Like a Dragon, som har premiere på Amazon Prime Video den 24. oktober, får vi et indblik i yakuzaens voldelige hverdag.

Yakuza: Like a Dragon. (Foto: Prime Video)

Tager os med ind i yakuzaens verden

Serien er baseret på den populære spilfranchise Yakuza, som har været udgivet på forskellige spilplatforme siden 2005. Den skildrer livet for de frygtløse, men passionerede yakuza-gangstere og de mennesker, der bor i det enorme underholdningsdistrikt Kamurochō (et fiktivt område, der er inspireret af det voldelige Kabukichō-distrikt i Shinjuku i Tokyo, Japan).

I serien lærer vi bl.a. hovedpersonen Kazuma Kiryu at kende, han bliver trukket ind i yakuzaens verden igen efter at have levet et stille liv i 10 år. Handlingen strækker sig over to tidsperioder (1995 og 2005) med loyalitetskrig, forræderi og familieintriger inden for den brutale Tojo-klan, som vi kender fra spilserien.

Kazuma Kiryu, spillet af Ryoma Takeuchi. (Foto: Prime Video)

Jeg er virkelig beæret over at få mulighed for at spille rollen som Kazuma Kiryu, en elsket figur og spilserie. Jeg følte stærkt, at jeg var villig til at sætte mit liv på spil. Publikum vil nyde seriens menneskelige drama og den konflikt, der udspiller sig omkring Kazuma Kiryu. Kast også et blik på Kiryus intense kampscener med dragetatoveringen på ryggen!” Ryoma Takeuchi

De første tre afsnit udkommer den 24. oktober 2024, efterfulgt af de næste tre afsnit den 1. november. Serien har sat forventningerne højt i fanskaren, da den lover troværdige genskabelser af mange ikoniske scener fra spillene.

Annonce

Hvem ved, måske kan dette blive en ny seriesucces for Prime Video, ligesom The Last of Us har været det for HBO og MAX?

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Nu stiger prisen for Netflix

Bag kulisserne!

Kidman + Curtis!

Flere romantiske juleforviklinger i vente

Slut med gratis deling af Disney+

Richard Madden i Jo Nesbø-thriller!

Følelserne slippes løs på Disney+

Yellowstone-skaber klar med ny trailer

And the Emmy goes to...

Se ny CITADEL-trailer!

Is There Anybody Alive Out There?

Alt fra "Laksedronninger" til prinsesser dukkede op på den røde løber!

Scroll to Top