TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Jurassic Park kommer i 3D!

Det er 20 år siden Jurassic Park skræmte os. Nu kommer originalversionen i 3D! Dansk biografpræmiere bliver 13. juli.

Af / 04/04/2013 - 14:07
Jurassic Park kommer i 3D!

Sent i 2012 blev det offentliggjort, at der skulle komme en 3D-version af ”Jurassic Park”. Nu kommer den! Allerede førstkommende fredag d. 5. april har Jurassic Park 3D biografpræmiere i USA.

Det er 20 år siden dinosaurerne blev levende. I denne milepæl af en film – med dengang så spektakulære effekter, at vi helt troede på det vi så.

Meget mere er der egentligt ikke at sige. Historien kender vi alle: To arkæologer kommer med på en ekspedition til en park, hvor det viser sig, at en excentrisk videnskabsmand har fremklonet dinosaurer på fossilt blod fra en forhistorisk myg.

Nogle planteædende brachiosaurer, et par velociraptorer og en tyrannosaurus rex på menuen, og vups har man en familiefilm fyldt med spænding, smukke naturbilleder og morsomme øjeblikke, som når den irriterende advokat fuldt fortjent bliver dinosaurføde.

Originalfilmen holder stand selv i dag, på trods af enkelte kunstige scener med flittig brug af bluescreen og greensceen. Hvorvidt 3D-effekter vil hjælpe den til at blive opdateret til dagens standard på specialeffect fronten, har vi til gode at se.

Annonce

At det er muligt at konvertere en klassisk 2D-film til 3D blev bevist med ”Titanic”. Men vi forbeholder os retten til at være sundt skeptiske, og håber vi bliver positivt overraskede. Spændte er vi selvfølgelig!

Dansk biografpræmiere bliver som nævnt d. 13. juli.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Langt om længe!

Japansk mafia-action - intense kampscener

Nu stiger prisen for Netflix

Bag kulisserne!

Kidman + Curtis!

Flere romantiske juleforviklinger i vente

Slut med gratis deling af Disney+

Richard Madden i Jo Nesbø-thriller!

Følelserne slippes løs på Disney+

Yellowstone-skaber klar med ny trailer

And the Emmy goes to...

Se ny CITADEL-trailer!