TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Landman – nu er den første trailer her

Så er det tid til endnu en spændende serie fra skaberen af Yellowstone - med en stjernespækket rolleliste.

Skrevet af / 06/09/2024 - 16:30
Landman – nu er den første trailer her

Det er faktisk allerede bekræftet – den længe ventede anden del af Yellowstone, sæson 5, kommer til efteråret.

Som vi har skrevet om i utallige artikler det seneste år har der over længere tid været åben krig i Yellowstone-lejren – og det er allerede afgjort, at seriens største stjerne, Kevin Costner, forlader serien, samt at den vil blive stoppet efter sæson 5.

Læs også Se de første billeder fra Yellowstone! Paramount har frigivet de første billeder fra den sidste sæson af Yellowstone.

Den 14. er der gensyn med cowboy-slænget fra Montana med Taylor Sheridan som serieskaber – men uden Costner i hovedrollen.

Annonce

Og ikke nok med det, mindre end en uge efter Yellowstone-premieren, den 20. november, er der endnu en seriepremiere signeret Sheridan: Landman.

Nu er den første traileren her!

 

Og sikken et A-team fra Hollywood, Sheridan har signet til denne serie!

I hovedrollerne finder vi selveste Billy Bob Thornton (Goliath), flankeret af Jon Hamm (Mad Men) og uforlignelige Demi Moore (G.I. Jane).

Jon Hamm og Demi Moore, Landman, sæson 1. (Foto: SkyShowtime)

Handlingen i Landman udspiller sig under olieeventyret i det vestlige Texas og er en moderne fortælling om at søge lykken i boreriggenes verden.

Serien er baseret på Boomtown, en podcast i 11 dele. Det er en historie om borearbejdere »på gulvet« og folk, der bliver milliardærer fra den ene dag til den anden i et boom så voldsomt, at det ændrer både klimaet, økonomien og geopolitikken.

Læs også Helt klart den bedste sæson! I sin tredje omgang står fixeren Mike McLusky over for sine største udfordringer i den helvedesagtige fængselsby - og leverer en djævelsk god sæson.

Ud over Thornton, Hamm og Moore kan vi opleve Andy Garcia (The Godfather part III), Michael Peña (World Trade Center), Ali Larter, Michelle Randolph (1923), Jacob Lofland, Kayla Wallace, James Jordan (Yellowstone), Mark Collie og Paulina Chávez.

Michael Peña, Landman, sæson 1. (Foto: SkyShowtime)

Serieskaberne er Taylor Sheridan og Christian Wallace. Landman er produceret af Taylor Sheridan, David C. Glasser, David Hutkin, Ron Burkle, Bob Yari, Christian Wallace, Geyer Kosinski, Michael Friedman og Stephen Kay.

Læs også Optagelserne er begyndt Vi kan endelig se frem til sæson to af oprindelseshistorien om Dutton-dynastiet.

De første to afsnit af serien lægges ud på premieredatoen, og derefter kommer der et nyt afsnit hver onsdag. Første sæson vil bestå af 10 afsnit.

Landman er den nyeste tilføjelse til Sheridans voksende serieunivers, som nu inkluderer:

Det er også blevet bekræftet, at Michelle Pfeiffer skal spille med i den kommende opfølgerserie Madison.

Læs også Her ser du Yellowstone! Serieskaber Taylor Sheridan er blandt de hotteste navne i streamingbranchen for tiden - men hvor (og hvordan) får du set alle hans eminente serier?

PS! Se første teasertrailer til Yellowstone, sæson 5, del II her:

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se ny CITADEL-trailer!

Is There Anybody Alive Out There?

Alt fra "Laksedronninger" til prinsesser dukkede op på den røde løber!

Se Sydney Sweeney i Sydney!

Endnu en runde med mordmysterier fra New York!

Se Billy Bob Thornton i Landman

Trump vs. Harris - live på Max!

Se de første billeder fra Yellowstone!

Ventetiden er forbi!

Fucked up?

Max med en nedskaleret efterårsmenu

Se traileren til Citadel

Scroll to Top