TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Nu kan du streame CNN på Max

Gik du glip af den verbale boksekamp mellem Trump og Biden? Du kan streame den næste præsident-fight på Max.

Skrevet af / 01/09/2024 - 00:03
Nu kan du streame CNN på Max

Få, om nogen, vil hævde, at USA’s nuværende præsident, Joe Biden, kom bedst ud af sit slagsmål med slagsbroren Trump på CNN den 27. juni i år.

Den narcissistiske, notoriske løgner Trump fik den 81-årige Biden til at ligne en stammende, døsig og usikker 118-årig.

Læs også Demokratiet bestod stresstesten I dag indsættes Joe Biden som USA’s 46. præsident, og amerikanerne, verdenen og den frie presse kan lægge et fire år langt mareridt bag sig.

Vi kender alle resultatet: Partiet pressede Biden til at træde tilbage og erstattede ham hurtigt med vicepræsident Kamala Haris. Det pustede nyt liv og spænding ind i valgkampen.

Annonce

 

Hvis du gik glip af den historiske debat, fordi du ikke har CNN i din kanalpakke, kan Max-abonnenter nu se frem til kommende debatter og 24/7 nyhedsopdateringer om den igangværende præsidentkampagne.

Læs også Stadig fuld-MAX? WarnerDiscovery har nu annonceret abonnementspriserne for Max - og de byder på nogle overraskelser.

CNN International blev tilgængelig på Max fra torsdag den 29. august.

CNN kommer til Max. (Foto: Max)

Max Premium-abonnenter kan nu løbende streame live-dækning af CNN International, og nordiske seere kan følge dækningen af det kommende præsidentvalg, både i optakten og på selve valgdagen tirsdag den 5. november.

Det gælder blandt andet ABC News’ præsidentdebat mellem tidligere præsident Donald Trump og vicepræsident Kamala Harris. Den kan streames live på CNN International den 11. september fra kl. 03.00 centraleuropæisk tid. Debatten genudsendes kl. 08.00 og 20.00 samme dag.

Læs også Stadig sin vægt værd i guld? Efter to år kommer den svære anden sæson. Heldigvis er den dristigere, mørkere, større og bedre.

Ud over at levere en bred dækning af det amerikanske valg vil Max-abonnenter også have adgang til andre internationale nyheder sammen med en bred vifte af programindhold om økonomi, rejser, teknologi og livsstil.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se ny CITADEL-trailer!

Is There Anybody Alive Out There?

Alt fra "Laksedronninger" til prinsesser dukkede op på den røde løber!

Se Sydney Sweeney i Sydney!

Endnu en runde med mordmysterier fra New York!

Se Billy Bob Thornton i Landman

Trump vs. Harris - live på Max!

Se de første billeder fra Yellowstone!

Ventetiden er forbi!

Fucked up?

Max med en nedskaleret efterårsmenu

Se traileren til Citadel

Scroll to Top