TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Ny trailer giver os en forsmag på Joker: Folie à Deux

Den længe ventede efterfølger til Joker har premiere den 4. oktober 2024.

Skrevet af / 26/07/2024 - 09:05
Ny trailer giver os en forsmag på Joker: Folie à Deux

Oscar-vinderen Joaquin Phoenix vender tilbage i titelrollen sammen med Lady Gaga som Harley Quinn. Filmen får officielt premiere i biograferne den 4. oktober, men får sin debut på filmfestivalen i Venedig, som finder sted i begyndelsen af september. Vi har tidligere set en teaser-trailer og et par billeder af hovedrolleindehaverne. Og nu er den nye fuldgyldige officielle trailer ude!

 

Se dette opslag på Instagram

 

Et innlegg delt av Todd Phillips (@toddphillips)


Joker: Folie à Deux er efterfølgeren til oprindelseshistorien om Batmans ærkerival. Rollen er blevet portrætteret af mange højt profilerede skuespillere (Jack Nicholson, Jared Leto, Heath Ledger) i årenes løb. Phoenix’ fortolkning er efter manges mening den bedste og indbragte ham en Oscar for bedste mandlige hovedrolle i 2020. Filmen fik også seks stjerner af Lyd & Billedes egen anmelder Tor Aaavatsmark

Læs også Phoenix brillerer Joaquin Phoenix beviser endnu en gang, at han er en af vor tids bedste karakterskuespillere.
Læs også Oscar: 11 (!) nomineringer til Joker Årets Oscar-nomineringer er offentliggjort.

Joker: Folie à Deux

Handlingen i efterfølgeren – som forventes at være en delvis musical – foregår blandt andet i Arkham Asylum. Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland og Harry Lawtey udgør birollerne, og Zazie Beetz vender tilbage som Sophie fra originalen.

Instruktøren er Todd Phillips, som også instruerede den oprindelige film. Og selv om det angiveligt var meningen, at den skulle være en selvstændig film, var muligheden for en fortsættelse med Lady Gaga som Harley Quinn svær at sige nej til. Se selv i traileren nedenfor:

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Trump vs. Harris - live på Max!

Se de første billeder fra Yellowstone!

Ventetiden er forbi!

Fucked up?

Max med en nedskaleret efterårsmenu

Se traileren til Citadel

Sylvester Stallone vender tilbage til Tulsa!

Hvad skal barnet hedde?

Ny trailer - slip Helvede løs!

Klar til streaming-premiere

Nyt prischok

Laksebaroner i krig

Scroll to Top