Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Sæsonfinalen af House of the Dragon lækket på sociale medier

Flere scener fra finaleafsnittet af HBO's "House of the Dragon" er blevet lækket online.

Af / 31/07/2024 - 15:05
Sæsonfinalen af House of the Dragon lækket på sociale medier

Sæson 2-finalen af House of the Dragon frigives på streamingtjenesten MAX den 5. august, men HBO er allerede i gang med at håndtere endnu en irriterende lækage.

Flere scener fra finaleafsnittet blev lækket på Tiktok tirsdag aften, kun få dage før den officielle premiere. En TikTok-konto lagde 14 videoer ud med i alt ca. 30 minutters optagelser. Kontoen med opslaget blev fjernet blot tre timer efter offentliggørelsen, men videoerne er allerede blevet spredt videre på Twitter/X og Reddit.

Læs også Kingslayer? Anden sæson af forløberen til Game of Thrones leverer endnu en omgang solid og brutalt underholdende magtkamp.

Hændelsen kan virke bekendt, da præcis det samme skete med den sidste sæson af House of the Dragon for to år siden. Den sidste episode blev lækket online to dage før premieren i oktober 2022. På det tidspunkt var det angiveligt en regional HBO-partner, der havde været lidt for ivrig efter at trykke på aftrækkeren.

HBO har indtil videre ikke kommenteret den seneste lækage, men er sandsynligvis i gang med at forhindre den i at sprede sig online. Nysgerrige HoD-fans har dog mulighed for at opspore flere brudstykker og spoilere fra det sidste afsnit, hvis de ønsker det.

De, der kan vente tålmodigt til mandag, kan i stedet se frem til et sidste kapitel fuld af intriger, magtkampe – og drager! HBO har ikke sendt screeners af det sidste afsnit til anmeldere, bl.a. for at undgå lækager. Men så igen…

Annonce

PS! HBO har allerede bekræftet, at der kommer en tredje sæson i 2025.

Se den (officielle) trailer for det sidste afsnit herunder!

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Klassisk Alien - klar til VOD!

Hvordan dør John Dutton i Yellowstone?

Remake af en fornem klassiker!

Langt om længe!

Japansk mafia-action - intense kampscener

Nu stiger prisen for Netflix

Bag kulisserne!

Kidman + Curtis!

Flere romantiske juleforviklinger i vente

Slut med gratis deling af Disney+

Richard Madden i Jo Nesbø-thriller!

Følelserne slippes løs på Disney+

Lyd & Billede