TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Se Eddie Redmayne som Sjakalen i traileren til The Day of the Jackal

SkyShowtime genopliver Sjakalen med ingen ringere end Eddie Redmayne i hovedrollen.

Af / 10/10/2024 - 12:45
Se Eddie Redmayne som Sjakalen i traileren til The Day of the Jackal

For de fleste er SkyShowtime-streamingtjenesten forbundet med den mest populære cowboysæbeopera nogensinde, Yellowstone (med den afgående Kevin Costner i hovedrollen).

Du finder også andre serier fra serieskaberen Taylor Sheridan (såsom 1923, Mayor of Kingstown og Lioness) samt film fra både Paramounts og Universals rige arkivkatalog.

Læs også Se Billy Bob Thornton i Landman Så er det tid til endnu en spændende serie fra skaberen af Yellowstone - med en stjernespækket rolleliste.

Den 6. december udkommer en helt ny originalserie baseret på den klassiske thriller The Jackal (1973) med Edward Fox i hovedrollen: Sjakalens dag.

Genindspilningen har karakterskuespilleren Eddie Redmayne (Fantastiske skabninger og hvor de findes, The Danish Girl) i hovedrollen som den iskolde, kyniske lejemorder.

Den første trailer er endelig kommet!

 

Annonce

Thrillerserien er baseret på den oprindelige roman af den politiske thrillermester Frederick Forsyth – en roman, der oprindeligt blev filmatiseret i 1973, men som også blev genindspillet i 1997 med Bruce Willis og Richard Gere i hovedrollerne (en film, der i øvrigt skabte så megen kontrovers, at Forsyth krævede at blive fjernet fra rulleteksterne).

Ud over Redmayne får vi en solid Lashana Lynch som Bianca, den utrættelige britiske efterretningsofficer, der jager Sjakalen. Lynch er tidligere set som Agent 008 i No Time to Die og The Marvels.

Læs også Langt om længe! Om fire uger udkommer det sidste kapitel af Yellowstone - og du vil kunne se Rip, Beth & Co skarpere end nogensinde før.

Andre hovedroller spilles af Úrsula Corberó (Papirhuset) som Nuria, en person i centrum af Sjakalens personlige liv, uden at hun ved, hvem han virkelig er…

Lashana Lynch, “The Day of The Jackal, sæson 1”. (Foto: SkyShowtime)

Fra handlingsreferatet til serien kan vi lese:

Sjakalen (Redmayne) er en uovervindelig, ustabil og ensom snigmorder, som lever af at udføre mord for den højest mulige betaling. Men efter sit seneste drab møder han sin overmand i en ihærdig britisk efterretningsofficer (Lashana Lynch), som begynder at opspore Sjakalen i en intens katten-efter-musen-jagt, der efterlader ødelæggelse i sit kølvand over hele Europa.

Læs også Yellowstone-skaber klar med ny trailer SkyShowtime frigiver trailer til Taylor Sheridans spionserie.

Blandt de øvrige medvirkende er Charles Dance (Game of Thrones) som Timothy Winthrop, Richard Dormer som Norman, Chukwudi Iwuji som Osita Halcrow, Lia Williams som Isabel Kirby, Khalid Abdalla som Ulle Dag Charles, Eleanor Matsuura som Zina Jansone, Jonjo O’Neill som Edward Carver og Nick Blood Sule Rimi og Florisa Kamara.

The Day of The Jackal The Day of The Jackal The Day of The Jackal
<
>
The Day of The Jackal, sæson 1. (Foto: SkyShowtime)

Seriens skaber er Ronan Bennett (Top Boy), som også fungerer som forfatter og executive producer, mens Brian Kirk sidder i instruktørstolen.

Frederick Forsyth er faktisk med som rådgivende producer; og det i en alder af 86 år!.

Læs også Stilsikkert og iskoldt fra Fincher Den særprægede mesterinstruktør gør det igen.

The Day of the Jackal kommer til at bestå af 10 afsnit og er (indtil videre) planlagt som en miniserie.

Det er en serie, vi har store forventninger til – og som ikke er blevet mindre fascinerende efter at have set traileren!

The Day of The Jackal, sæson 1. (Foto: SkyShowtime)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Langt om længe!

Japansk mafia-action - intense kampscener

Nu stiger prisen for Netflix

Bag kulisserne!

Kidman + Curtis!

Flere romantiske juleforviklinger i vente

Slut med gratis deling af Disney+

Richard Madden i Jo Nesbø-thriller!

Følelserne slippes løs på Disney+

Yellowstone-skaber klar med ny trailer

And the Emmy goes to...

Se ny CITADEL-trailer!