TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Se traileren for The Old Man, sæson 2

Til efteråret vender Bridges og Lithgow tilbage i sprudlende spionform.

Skrevet af / 15/07/2024 - 08:35
Se traileren for The Old Man, sæson 2

Det er næsten to år siden, vi sidst så den legendariske skuespiller Jeff Bridges i hans strålende rolle som en aldrende undercover-agent.

The Old Man er baseret på en roman af Thomas Perry og præsenterer os for en (tilsyneladende) helt gennemsnitlig, aldrende enkemand, som kæmper for at sove om natten med dårlig ryg og besværlig vandladning. Dan Chase (Bridges) lever i ensomhed i sit gamle hus i en forstad til en amerikansk storby, hvor den eneste sociale kontakt er hans to hunde og hans månedlige besøg hos den praktiserende læge.

Dan vågner ofte af mareridt om sin afdøde kone – som tydeligvis blev dement på sine gamle dage. Vi ser også tegn på, at Dan selv er begyndt at rode og glemme ting. Så det er let at konkludere, at han er et paranoidt gammelt fjols, når han begynder at barrikadere huset og sætte snubletråde og fælder op. Men mr. Chase er bestemt ikke paranoid.

Læs også Jeff Bridges i storform! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tal. Han er fremragende som pensioneret superspion i mini-serien baseret på en roman af Thomas Perry.

Da han bliver overfaldet og forsøgt myrdet midt om natten, begynder en ny æra i Dans liv. Han er blevet overhalet af fortiden, og den skumle fortid bider ham igen! Nu jages han af myndighederne, FBI, CIA og fremmede magter, der presser på i baggrunden. Han må bryde kontakten med sin datter, men får kontakt med et spøgelse fra fortiden: FBI-agenten Harold Harper (John Lithgow).

Da vi forlod de to aldrende herrer, havde de indgået en skrøbelig våbenhvile og forsøgte at arbejde sammen.

Den første teaser-trailer for sæson 2 er her nu!

 

Sæson 2 får sin længe ventede streaming-premiere på Disney+ den 12. september – hvor de første to (af 8) episoder udkommer.

Læs også Hurra for en remake! Med genindspilningen af 1980'er-serien serverer Disney+ en af årets mest interessante TV-oplevelser.
The Old Man, sæson 2. (Foto: Disney+)

Hovedfokus i anden sæson bliver den mest intense opgave for Chase og Harper nogensinde: At redde Chases datter fra terroristernes kløer – med alle nødvendige midler!

Vi forventer intet mindre end Bridges og Lithgow i fri dressur.

The Old Man. (Foto: Disney+)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Trump vs. Harris - live på Max!

Se de første billeder fra Yellowstone!

Ventetiden er forbi!

Fucked up?

Max med en nedskaleret efterårsmenu

Se traileren til Citadel

Sylvester Stallone vender tilbage til Tulsa!

Hvad skal barnet hedde?

Ny trailer - slip Helvede løs!

Klar til streaming-premiere

Nyt prischok

Laksebaroner i krig

Scroll to Top