TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Tulsa King, sæson 2 – nu er traileren her

Fans af den knastørre, hårdtslående Sly Stallone kan se frem til mere sjov og intriger i Tulsa.

Skrevet af / 19/08/2024 - 09:35
Tulsa King, sæson 2 – nu er traileren her

Serieskaber og manuskriptforfatter Taylor Sheridan er nok bedst kendt for sine episke westerns, der er centreret omkring den magtfulde Dutton-klan på kvægranchen i Montana. Med Yellowstone, 1883 og 1923 satte Sheridan for alvor Paramount Pictures og SkyShowtime på streamingkortet.

Men i efteråret 2020 lancerede den multitalentfulde instruktør en helt anden serie – og gav nyt liv til den ikoniske Sylvester Stallone.

Læs også Ventetiden er næsten forbi! SkyShowtime-chefen bekræfter, at både Ford og Mirren er i fuld gang med optagelserne til sæson 2 af Yellowstone-prequel-serien.

I Tulsa King møder vi Dwight “The General” Manfredi (Sylvester Stallone), en gangster af den gamle skole. Han har netop afsonet 25 år på vand og brød og har ikke sladret om en eneste af sine mafiaforbindelser i New York.

Annonce

Da han kommer ud, forventer han mere end et klap på skulderen, men det, han får, er værre end som så. Mafiafamilien har ikke brug for en “dinosaur” i New York, så han bliver sendt i “eksil” til et sted, hvor han kan gøre mindst mulig skade; af sted til det gudsforladte bonderøvsland i paddehatteland (tænk på et stort Danmark med kvæg og oliepumper i stedet for grise) Oklahoma er det.

Tulsa skal blive hans nye kongerige.

Nu er traileren til sæson 2 her!

Traileren indeholder den nye, uudgivne sang “Get By” fra det kommende album af den amerikanske countrystjerne Jelly Roll, som også har en gæsterolle i anden sæson.

 

Dwight har selvfølgelig ikke tænkt sig at lægge sig ned og dø, han bider tænderne sammen og er overbevist om, at han kan opbygge et nyt imperium – i en by, der stort set er fri for kriminalitet.

Der opstår komplikationer og sjov, da den hårdtslående, højtråbende vintage-gangster stormer ind i den nærmeste marihuana-butik (som i øvrigt er lovlig) og kræver 20 procent af salget for at beskytte dem mod kriminelle bander. “Hvilke bander?” spørger den forvirrede indehaver.

Læs også Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.

SkyShowtime bekræfter, at sæson 2 får premiere den 18. september i år.

Tulsa King sesong 1 1
Sylvester Stallone, “Tulsa King”. (Foto: SkyShowtime)

I sæson to fortsætter Dwight (Stallone) og hans bande med at opbygge og forsvare deres voksende imperium i Tulsa. Men mens de vinder frem, indser de, at der er mere i historien. I lyset af trusler fra Kansas City-mafiaen og en magtfuld lokal forretningsmand kæmper Dwight for at holde sin familie og banden i sikkerhed, samtidig med at han driver sin forretning. Og så har han stadig et par løse ender, han skal have styr på i New York.

I Tulsa King medvirker også Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund og Dana Delany.

Tulsa King sesong 1 9
Tulsa King, sæson 1. (Foto: SkyShowtime)

I en tidligere pressemeddelelse uddybede Tanya Giles fra Paramount:

The huge success we’ve had with Tulsa King and Sylvester Stallone opens up possibilities with Taylor Sheridan, who consistently, his mind works in terms of universes and backstories, so I think there’s always a possibility that there’s more to that universe and more to that story.

Sheridan er stadig med som producer og medforfatter.

Læs også Skruen strammes! I sin tredje omgang står fixeren Mike McLusky over for sine største udfordringer i den helvedesagtige fængselsby - og leverer en djævelsk god sæson.

Forvent flere kriminelle narrestreger og komiske situationer, når storbymennesket kolliderer med redneck-livsstilen i USA’s hjerte.

Tulsa King, sæson 2. (Foto: SkyShowtime)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se ny CITADEL-trailer!

Is There Anybody Alive Out There?

Alt fra "Laksedronninger" til prinsesser dukkede op på den røde løber!

Se Sydney Sweeney i Sydney!

Endnu en runde med mordmysterier fra New York!

Se Billy Bob Thornton i Landman

Trump vs. Harris - live på Max!

Se de første billeder fra Yellowstone!

Ventetiden er forbi!

Fucked up?

Max med en nedskaleret efterårsmenu

Se traileren til Citadel

Scroll to Top