TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Yellowstone, sæson 5, del II – se de første billeder!

Paramount har frigivet de første billeder fra den sidste sæson af Yellowstone.

Skrevet af / 30/08/2024 - 16:00
Yellowstone, sæson 5, del II – se de første billeder!

Faktisk er det allerede bekræftet – den længe ventede del II af Yellowstone, sæson 5, udkommer til efteråret.

Som vi har skrevet om i utallige artikler i løbet af det seneste år, har der været krig i Yellowstone-lejren i nogen tid – og det er allerede blevet besluttet, at seriens største stjerne, Kevin Costner, forlader serien, og at den vil blive aflyst efter sæson 5.

Læs også Game over! Paramount bekræfter nu at Yellowstone-serien afsluttes.

Den 20. maj meddelte produktionsselskabet Paramount, at optagelserne til den (stærkt forsinkede) sidste sæson faktisk var i gang i Montana, og den 20. juni blev den allerførste teaser-trailer udgivet.

Annonce

På det tidspunkt var det stadig usikkert, om seriens ubestridte stjerne, Kevin Costner, ville vende tilbage for at færdiggøre sin rolle som den uforlignelige kvægbaron John Dutton.

Yellowstone Series Paramount
Kevin Costner, “Yellowstone, sæson 5, del II”. (Foto: SkyShowtime)

Men ak – allerede dagen efter gik Costner ud på de sociale medier og satte en stopper for finalen én gang for alle:

I just want to reach out and let you know that after this long year and a half of working on Horizon and doing all the things that’s required, and thinking about “Yellowstone”, that beloved series that I love, that I know you love. I just realized that I’m not going to be able to continue Season 5b or into the future. I love the relationship we’ve been able to develop, and I’ll see you at the movies.

Det er stadig uvist, hvordan seriens skaber Taylor Sheridan har valgt at skrive John Dutton ud af historien. Det finder vi ud af i november…

I dag har SkyShowtime frigivet de allerførste billeder fra den sidste sæson!

Yellowstone, sesong 5, del II_c (1) Yellowstone Season 5B - Unit Photography Yellowstone Season 5B - Unit Photography Yellowstone Season 5B - Unit Photography Yellowstone Season 5B - Unit Photography
<
>
Yellowstone, sæson 5, del II. (Foto: SkyShowtime)

Den 14. november i år er hugget i sten som premieredato for Yellowstone, sæson 5, del II!

Det er der, det første afsnit bliver udgivet, efterfulgt af ugentlige afsnitspremierer.

Du kan se den første teaser-trailer her:

 

Yellowstone foregår i nutidens Montana og handler om den indflydelsesrige Dutton-families kvægdynasti med alle dets intriger, konflikter og åbenlyse, utilslørede magtbegær.

Familiefaderen er John Dutton, fremragende portrætteret af Kevin Costner. Gennem knap fem sæsoner har vi fulgt kampen for at bevare gården, kvægdriften og familiens traditionelle levevis – med alle tænkelige midler.

I det sidste kapitel vil familien Dutton fortsætte kampen for at bevare ranchen og kæmpe mod storkapitalistiske ejendomsudviklere, miljøforkæmpere og de lokale indianerstammer.

Nedlukningen af produktionen (som har stået på siden efteråret 2022) skyldes en konflikt mellem seriens skaber Taylor Sheridan og seriens ubestridte stjerne: Costner.

Ifølge Deadline var Kevin Costner utilfreds med, at optagelserne til Yellowstone trak ud og dermed kom i konflikt med andre projekter, han har gang i, ikke mindst hans kommende filmserie Horizon: An American Saga.

Læs også Er det hvad Costner forlod Yellowstone for? Første del af Kevin Costners episke westernprosjekt er visuelt lækkert, men savner retning og fokus.

Tilsyneladende havde Costner ikke forpligtet sig til så mange optagedage, som Sheridan & Co ønskede.

Yellowstone, sæson 5. (Foto: SkyShowtime)

Det er heller ikke let at planlægge andre projekter med den uforudsigelige produktion, hvor multitalentet Sheridan skriver på serien under optagelserne og pludselig kan tilføje ekstra afsnit.

Kilder hævder, at Costner, som også er executive producer på serien, følte sig afvist, da han udtrykte bekymring over den retning, historien tog – og at han derefter fik at vide af Sheridan, at han skulle:

Stick to acting!

Cole Hauser (til venstre) og Taylor Sheridan under indspilning af “Yellowstone”. (Foto: Paramount)

En kommentar, der ikke ligefrem banede vejen for en god dialog mellem de to store stjerner/egoer…

»Det er kun Taylor, der ved, hvad der virkelig foregår«, siger kilden til New York Post. »Taylor har brugt mange år på ikke at blive værdsat i Hollywood, og nu, hvor han er øverst i hierarkiet, er der helt sikkert et ego involveret i alt dette.«

Læs også RIP Wheeler? Efterfølgeren til Yellowstone begynder at tage form.

Siden da har der været en kold krig mellem Sheridan og Costner, og Sheridan har efter sigende skrevet John Dutton ud af serien.

Yellowstone, sæson 5, del II. (Foto: SkyShowtime)

PS. I takt med at Yellowstone-konflikten er eskaleret, har Sheridan arbejdet på nye planer for det succesfulde cowboy-univers.

Sidste sommer annoncerede han, at Yellowstone-universet vil leve videre med den nye spin-off-serie 2024, hvor Matthew McConaughey skal spille hovedrollen (sandsynligvis en Dutton). Serien bliver en fortsættelse af Yellowstone-universet, ikke en prequel-historie.

Yellowstone, sesong 5, del II_c (2) Yellowstone, sesong 5, del II_c (2) Yellowstone, sesong 5, del II_c (3)
<
>
Yellowstone, sæson 5, del II. (Foto: SkyShowtime)

I et interview med The Hollywood Reporter bekræftede CBS Viacoms CEO Chris McCarthy, at selskabet havde skrevet kontrakt med McConaughey til Yellowstone-universet:

Matthew McConaughey is lined up to star in a Yellowstone extension, which will move forward regardless of whether Costner returns to the original.

Læs også Her ser du Yellowstone! Serieskaber Taylor Sheridan er blandt de hotteste navne i streamingbranchen for tiden - men hvor (og hvordan) får du set alle hans eminente serier?

Der er løbet meget vand under Rialtobroen siden da, og nu hersker der usikkerhed om McConaugheys deltagelse.

Men med eller uden McConaughey kommer der en efterfølger til Yellowstone (dog ikke i år) – og det er nu blevet bekræftet, at flere af Yellowstones nøglepersoner vil fortsætte på hesteryg.

John Duttons altmuligmand og svigersøn, Rip Wheeler (Cole Hauser), hans iltre og uregerlige datter, Beth Dutton (Kelly Reilly) og sønnen Kacey Dutton (Luke Grimes) har angiveligt alle sagt ja til at fortsætte i deres ikoniske roller.

Det er også blevet bekræftet, at Michelle Pfeiffer skal spille hovedrollen i den kommende efterfølgerserie Madison.

Yellowstone. (Foto: SkyShowtime)

Lawmen: Bass Reeves er den seneste af Taylor Sheridans serier, der kan streames på SkyShowtime. De andre er:

1883 sesong 1 17
1883, sæson 1. (Foto: SkyShowtime)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se ny CITADEL-trailer!

Is There Anybody Alive Out There?

Alt fra "Laksedronninger" til prinsesser dukkede op på den røde løber!

Se Sydney Sweeney i Sydney!

Endnu en runde med mordmysterier fra New York!

Se Billy Bob Thornton i Landman

Trump vs. Harris - live på Max!

Se de første billeder fra Yellowstone!

Ventetiden er forbi!

Fucked up?

Max med en nedskaleret efterårsmenu

Se traileren til Citadel

Scroll to Top