Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Shokz OpenRun Pro2 får bedre lydkvalitet

En kombination af bone conduction og traditionel teknologi giver Shokz det bedste fra begge verdener.

Af / 30/08/2024 - 11:35
Shokz OpenRun Pro2 får bedre lydkvalitet

Shokz tænker lidt anderledes, når det gælder hovedtelefoner. I stedet for in-ear-stik mener de, at hovedtelefonerne skal være åbne, ligesom de traditionelle Airpods, såkaldte earbuds. Men de overfører faktisk lyd gennem kindbenet, kendt som bone conduction. På den måde undgår man også lydlækage. Ofte er basgengivelsen dog ikke særlig god.

SHOKZ OpenRun Pro2 OG Rendering APP black
(Foto: Shokz)

Nu kommer Shokz OpenRun Pro2, som i stedet for at være selvstændige hørepropper er fastgjort med en bøjle bag nakken. Noget, der gør, at de sidder bedre og betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at miste dine hørepropper på en cykeltur.

Læs også Sjov løsning Shokz præsenterer et sæt nye hovedtelefoner med "direct pitch air conduction technology". Prisen er lidt i den høje ende, men er de gode, kan det være pengene værd.

For at komme uden om problemet med basgengivelse bruger Shokz en hybridløsning, hvor et traditionelt baselement tager sig af de lavere frekvenser.

Vi har perfektioneret lydkvaliteten i OpenRun Pro2, så forbrugerne får endnu bedre mulighed for at nyde musikken uden at holde sig for ørerne. Der er ingen tvivl om, at OpenRun Pro2 vil tage lyd med åbne ører til det næste niveau,” siger Leon Du, markedsdirektør i Europa hos Shokz.

Takket være et større batteri har de nu op til 12 timers batterilevetid og kan hurtigoplades til 2,5 times lytning på bare 5 minutter. En IP55-klassificering betyder, at de kan bruges udendørs, selv om vejret er dårligt. De fås i to størrelser og to farver.

Annonce
SHOKZ OpenRun Pro2 OG Rendering 05 1
(Foto: Shokz)

Pris og tilgængelighed

Shokz OpenRun Pro2 er tilgængelig nu for 1.599 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hørepropper får bedre lyd

Prisbilligt fitnessarmbånd fra Xiaomi

Træningsur i et mindre format

Det ultimative dykkerur til dit næste eventyr

Nye sportshørepropper fra Shokz

Avancerede sundheds- og træningsfunktioner fra Huawei

Træningsnyhed til kvinder

Vi trænede mere sidste år

Indendørs cykeltræning med Garmin

Nyt sundhedslaboratorium i Europa

Fitbit bliver smartere

Sejt ur til seje typer