TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Xiaomi Smart Band 9 giver forbedret sporing

Overvåg dit helbred, din fysiske aktivitet og din søvn uden at sprænge budgettet.

Skrevet af / 19/08/2024 - 15:45
Xiaomi Smart Band 9 giver forbedret sporing

Det er kun et år siden, vi testede Xiaomi Smart Band 7, og de har ikke ligget på den lade side, for nu kommer version 9 af serien allerede. Den forrige havde nogle begyndervanskeligheder, og vi mente, at den trængte til en opdatering. Nu har det fået to, så vi håber, at denne fungerer efter hensigten.

Xiaomi siger, at Smart Band 9 i det mindste har fået forbedrede funktioner til sundhedssporing og fysisk aktivitet. Det omfatter mere præcis pulsmåling, 24-timers SpO2-måling og ugentlig overvågning af hvilepuls. Efter en uges brug får du en detaljeret analyse af din søvn, herunder om du er god til at holde dine sengetider. Derefter kommer der anbefalinger til at forbedre søvnkvaliteten.

(Foto: Xiaomi)

Der er 150 aktiviteter at spore, herunder særlige funktioner til løb og cykling. Under træning vises Vo2 Max og restitutionstid. Armbåndet har en 1,62″ AMOLED-farveskærm, som nu har en lysstyrke på 1.200 nit, så den er lettere at aflæse i sollys. Batterilevetiden er opgivet til 21 dage på en opladning.

Annonce
Læs også Ikke helt i mål Lækkert og fleksibelt aktivitetsarmbånd med en skærm, der får smilet frem. Men hvordan er det at bruge?

Pris og tilgængelighed

Xiaomi Smart Band 9 fås i sølv, sort, blå og pink, med titanium som en kommende farve.

Det er allerede i butikkerne med en udsalgspris på 349 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prisbilligt fitnessarmbånd fra Xiaomi

Træningsur i et mindre format

Det ultimative dykkerur til dit næste eventyr

Nye sportshørepropper fra Shokz

Avancerede sundheds- og træningsfunktioner fra Huawei

Træningsnyhed til kvinder

Vi trænede mere sidste år

Indendørs cykeltræning med Garmin

Nyt sundhedslaboratorium i Europa

Fitbit bliver smartere

Sejt ur til seje typer

Hybrid-ur fra Withings

Scroll to Top