annonse
annonse
annonse

Ribbet Leica

Leica Q-P er den diskrete udgave uden rødt logo, men med samme teknik indvendig.

Slogans er ofte for dårlige til, at de kan tåle at blive citeret. Men Leicas “Kun det nødvendige” sidder lige i øjet. Det er Leica Q-P et godt eksempel på.

Leica Q har altid været et ribbet kamera uden unødvendige funktioner eller prætentiøse Instagram-filtre til bloggere og andre såkaldte meningsdannere.

Leica Q-P er et kamera for fotografer, der ser verden lidt anderledes end gennemsponsorerede internetpersonligheder, og uden det røde logo er der heller ikke så meget at prale af på Instagram.

(Foto: Leica)

I stedet har det matsorte kamera fået det klassiske Leica-logo på toppen, mens resten af kameraet teknisk set er identisk med Leica Q, som vi selvfølgelig har testet.

Det eneste, der et nyt, er en redesignet udløserknap med bedre respons og i M-design. Søgeren er den samme fantastiske 3,68 megapixel, der både er stor, skarp og fin. Objektivet er det noget nær perfekte Summilux 28 mm f/1.7 ASPH med makroindstilling, og bag det sidder den velprøvede 24 megapixel CMOS-billedsensor, som vi roste til skyerne i testen af Leica Q for tre år siden.

(Foto: (Foto: Leica)

Kameraet har Focus Peaking og digital zoom til 35 og 50 mm, hvor udsnittet vises i søgeren og på touch-skærmen, og det kan styres med Leica FOTOS-app. Der også fungerer som “server” for overførsel til nettet.

Desuden har det Full HD-video, Wi-Fi og serieoptagelse, og leveres med modlysblænde og bærerem i brunt læder, ligesom der medfølger et ekstra batteri. Noget, som gadefotografer helt sikkert vil sætte pris på.

Leica Q-P er til salg nu hos udvalgte Leica-forhandlere til ca. 35.000 kroner.

(Foto: (Foto: Leica)

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Slogans er ofte for dårlige til, at de kan tåle at blive citeret. Men Leicas “Kun det nødvendige” sidder lige i øjet. Det er Leica Q-P et godt eksempel på. Leica Q har altid været et ribbet kamera uden unødvendige funktioner eller prætentiøse Instagram-filtre til bloggere og andre såkaldte meningsdannere. Leica Q-P er et kamera for fotografer, der ser verden lidt anderledes end gennemsponsorerede internetpersonligheder, og uden det røde logo er der heller ikke så meget at prale af på Instagram. [caption id="attachment_84532" align="alignnone" width="850"] (Foto: Leica)[/caption] I stedet har det matsorte kamera fået det klassiske Leica-logo på toppen, mens resten af kameraet teknisk set er identisk med Leica Q, som vi selvfølgelig har testet. Det eneste, der et nyt, er en redesignet udløserknap med bedre respons og i M-design. Søgeren er den samme fantastiske 3,68 megapixel, der både er stor, skarp og fin. Objektivet er det noget nær perfekte Summilux 28 mm f/1.7 ASPH med makroindstilling, og bag det sidder den velprøvede 24 megapixel CMOS-billedsensor, som vi roste til skyerne i testen af Leica Q for tre år siden. [caption id="attachment_84533" align="alignnone" width="850"] (Foto: (Foto: Leica)[/caption] Kameraet har Focus Peaking og digital zoom til 35 og 50 mm, hvor udsnittet vises i søgeren og på touch-skærmen, og det kan styres med Leica FOTOS-app. Der også fungerer som “server” for overførsel til nettet. Desuden har det Full HD-video, Wi-Fi og serieoptagelse, og leveres med modlysblænde og bærerem i brunt læder, ligesom der medfølger et ekstra batteri. Noget, som gadefotografer helt sikkert vil sætte pris på. Leica Q-P er til salg nu hos udvalgte Leica-forhandlere til ca. 35.000 kroner. [caption id="attachment_84534" align="alignnone" width="850"] (Foto: (Foto: Leica)[/caption]
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-