Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

G2 er LG’s nye high-end smartphone

Koreanske LG har netop løftet sløret for flagskibsmodellen G2, der skal tage kampen op mod smartphones som Samsung Galaxy S4 og HTC One.

Skrevet af / 07/08/2013 - 18:12
G2 er LG’s nye high-end smartphone

Næsten 700 gæster fra over 30 forskellige lande var sat i stævne af koreanske LG på det kendte Frederick P. Rose Hall, Home of Jazz i Lincoln Center i New York for at deltage i den globale lancering af firmaets nye smartphone, LG G2. Lyd & Billede var naturligvis også til stede, og du kan senere læse vores hands-on reportage og se billeder fra lanceringen her på lydogbillede.dk.

G2 er den første smartphone i en ny “G-serie” af high-end-modeller fra den koreanske elektronik-producent. Man har kigget på design og brugeradfærd, da telefonen blev udviklet, og har placeret for eksempel knapper andre steder, end vi er vant til fra de smartphones, vi kender i dag.

Således har G2 ingen knapper på siderne eller nogen andre steder, men i stedet blot én multifunktions-knap på telefonens bagside, fordi LG’s undersøgelse af brugeradfærd viser, at det er et sted, som er nemmere for brugerne at nå, nu hvor de fleste smartphones er blevet så store.

LG_G2_Android_smartphone_Black (8)

“At flytte hovedknapperne til telefonens bagside giver brugeren mere kontrol, fordi knapperne er placeret der, hvor pegefingrene naturligt er placeret, når man holder telefonen i hånden. Forskere fandt også frem til, at når man flytter knapperne til bagsiden af enheden, bliver det sværere at tabe telefonen på gulvet, når lyden justeres, mens der tales i telefonen,” skriver LG om den såkaldte Rear Key i den pressemeddelelse, firmaet netop har offentliggjort om den nye smartphone.

Specifikationer
Rammen omkring skærmen er supertynd (2,65 mm), hvilket muliggør en skærmstørrelse på hele 5,2″, uden telefonen får samme størrelse som de større phablets (som for eksempel Samsung Galaxy Note II), man ikke kan betjene med én hånd.

LG_G2_Android_smartphone_White (16)

G2 er desuden forsynet med den nyeste Snapdragon 800 quad-core processor fra Qualcomm på hele 2,26 GHz, hvilket – i hvert fald på papiret – gør LG G2 til markedets kraftigste smartphone. Det skal blive spændende at teste.

Vi regner med, at G2 kommer i butikkerne til oktober til en særdeles attraktiv pris på cirka 4.000 kroner.

Fakta:

  • Operativsystem: Android Jelly Bean 4.2.2
  • Processor: 2.26 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 800
  • Skærm: 5.2″ fuld HD IPS (1080 x 1920 pixels / 423 ppi)
  • Hukommelse: 32GB / 16GB
  • RAM: 2GB LPDDR3 800MHz
  • Kamera: På bagsiden: 13.0 MP med OIS / På forsiden: 2.1 MP
  • Størrelse: 138.5 x 70.9 x 8.9 mm.
  • Batteri: 3,000 mAh

LG_G2_Android_smartphone_Range (4)

Læs hands-on-beretningen fra New York her.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top