Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Acer går efter Apple

New York: Efter succes med at nå gamerne, vil Acer nu have fat på de kreative brugere.

Skrevet af / 12/04/2019 - 13:46
Acer går efter Apple

Acer har på en global lancering, der fandt sted i New York, løftet sløret for ikke blot nye pc-modeller på alle hylder. Firmaet sprængte også en bombe ved at præsentere en helt ny serie af computere , og hvis Apples Tim Cook kiggede med, har han sandsynligvis fået kaffen galt i halsen. Det er nemlig Apples yndlingskunder, de kreative brugere, som Acer nu sigter på.

Den nye serie har fået navnet ConceptD, og man må lade Acer, at de ikke gør noget halvt. ConceptD-serien består fra dag ét af seks computere, heraf to stationære i supersværvægtsklassen. Dertil kommer to skærme i professionel kvalitet – og to VR-hovedsæt!

 

Med ConceptD satser Acer på de kreative brugere. Både amatørerne og de virkelig tunge professionelle. Foto: Acer

Vi har fundet ud af, at halvdelen af de, der køber vores gaming-computere, også bruger dem til kreativt arbejde. Og faktisk viser det sig, at hele 15% af køberne aldrig bruger maskinerne til spil, men alene køber gaming-maskiner på grund af den kraftige hardware,” sagde Acers CEO, Jason Chen.

15% procent af de spillemaskiner, der sælges, bliver aldrig brugt til spil i følge Acer. Foto: John Alex Hvidlykke, L&B
  • ConceptD 900 er en sværvægtsmaskine med to dual Intel Xeon Gold 6148-processorer med 20 kerner og 40 tråde hver, samt Nvidia Quadro RTX 6000-grafikkort
  • ConceptD 500 er en skrivebordscomputer med 9. generations Intel Core i9-9900K-processor med 8 kerner og 16 tråde, samt mulighed for Nvidia Quadro RTX 4000-grafik.
  • De bærbare i ConceptD byder på forbedret farvenøjagtighed på skærmen og støjsvag køling.
  • ConceptD-monitors runder produktlinien af.

Pris og tilgængelighed

ConceptD 900 kommer i Europa i juni til priser fra EUR 17.999.  ConceptD 500 fra juli til priser fra EUR 2.799.

ConceptD 9 med roterbar skærm kan købes fra august fra EUR 4.999.

De mindre bærbare ConceptD 7 og Concept D5 kommer til juli til priser fra henholdsvis EUR 2.299 og EUR 1.699.

Danske priser og præcise lanceringsdatoer kendes ikke endnu.

ConceptD-serien går fra lette bærbare i (i diskret, hvidt design) til superkraftige skrivebordscomputere til 3D-design og filmproduktion. Her ses ConceptD 500. Foto: John Alex Hvidlykke, L&B
Lyd & Billede præciserer, at rejseomkostningerne til denne reportage blev betalt af producenten.
John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top