annonce

Bliv verdensmester i Excel

Computer

Der er netop åbnet for tilmeldingerne til det næste danmarksmesterskab i Excel, hvor vinderen går direkte videre i kampen om at blive verdensmester.

(Foto: Producent)
annonce

Næsten 1.000 danskere deltog ved det første danmarksmesterskab i Excel, som fandt sted i starten af året, og det er blandt andet på grund af den store interesse fra Danmark, at mesterskaberne nu bliver globalt med deltagere fra en lang række lande i hele verden.

”Excel er på mange måder med til at definere det moderne kontor, og der findes ingen programmer i verden til databehandling, datarens og -analyse, som er mere populære end Excel. Verdensmesterskabet er med til at fejre de bedste brugere, der til daglig tryller med tal og tabeller – og vi glæder os meget til at kåre en verdensmester,” siger Ida Amalie Mølsgård, Office Product Marketing Manager hos Microsoft Danmark, og fortsætter:

”Efter den store succes med det første danmarksmesterskab i Excel, bliver konkurrencen nu udvidet til et verdensmesterskab. Derfor er det selvfølgelig ekstra spændende at vinde danmarksmesterskabet denne gang, da vinderen nu går videre i kampen om at blive verdens bedste Excel-bruger.”

Illustration: Microsoft
Illustration: Microsoft

Om konkurrencen
Det danske mesterskab kører fra oktober til november 2016 og består af fire forskellige runder. Tre finalister går videre til finalen, som finder sted den 18. november i Microsofts kontor på Kanalvej i Lyngby. Der vil være mulighed for at følge finalen live via Skype-broadcast.

I begyndelsen af 2017 vil vinderne fra hele verden konkurrere mod hinanden i dysten om den endelige titel som verdensmester i Excel. Hovedpræmien er en tur til Microsofts hovedkvarter i Seattle, hvor man kan møde udviklerne bag Excel – og hvor vinderen også har mulighed for at komme med input og forslag til nye funktioner i Excel.

Som deltager i konkurrencen skal du konkurrere i følgene discipliner:
100 meter regneark
Graf-ballet
Formel-brydning

Læs mere og tilmeld dig senest den 3. oktober på http://aka.ms/ExcelChampDK. Her vil link til Skype-broadcast af finalen også være tilgængeligt på finaledagen.

annonce
annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Læs også

Begynd nedtællingen: Nu kommer Disney+ til Danmark!

Denne DAC er virkelig unik

Loewe genopstår

6 billige trådløse bordhøjttalere

Boykot: Huawei skaber alternativ til Google Maps

Creative vender tilbage til rødderne - med et lydkort til konsoller

Så let er det at lave dronevideoer

Droneflyvning bliver ikke meget lettere eller sjovere end dette.

Dette Leica-kamera mangler noget

Ny læk: Nu ved vi stort set alt om Samsung Galaxy S20

Sådan bliver OnePlus' nye 120 Hz Fluid Display

Superlet Hasselblad-objektiv

Fjernbetjening til Sony-kameraer

Nu lukker butikkerne

Fjernbetjening til Sony-kameraer

Sonys håndgreb har fjernstyring af kameraet og er også et praktisk bordstativ.