annonse
annonse
annonse

CES 2019: Gaming i stort format

HP udvider sin Omen-serie med en skærm, der ikke er til at overse.

Vi skrev i går om, hvordan computerskærmene har taget et spring opad i størrelse på dette års CES, der finder sted i Las Vegas i disse dage. Anledningen var 43″ panoramaskærme fra Lenovo. Men det var dengang. Nu kommer de rigtig store skærme!

Omen X Emperium 65″ Format Gaming Display er en spilskærm for de, der vil rigtig tæt på handlingen. Den kolossale skærm, som har et diagonalmål på mere end 160 cm, har Nvidia G-SYNC og HDR. Skærmen har en opdateringshastighed på 144 Hz, hvilket må siges at være en bedrift på en panel i den størrelse.  Opløsningen melder pressematerialet ikke noget om, men vi forventer 4K. Skærmen har desuden integreret soundbar med trevejs-højttalere for at sikre den bedst mulige spiloplevelse. Prisen er også til at få øje på: 31.999 kroner for billigste udgave.

Omen Laptop

Omen Laptop 15 får nu Nvdia-grafik fra 20-serien. Foto: HP

På laptopfronten har Omen 15 Laptop nu fået grafikkort fra Nvidia GeForce RTX 20-serien, og Wi-Fi er opdateret til 802.11ax. Pris fra 10.999 kroner.

 

Omen Obelisk Desktop

Omen Obelisk. Foto: HP

Den stationære pc Omen Obelisk kan nu fås med op til 64GB hukommelse, Nvidia GeForce RTX 2080Ti-grafik og 9. Generation Intel Core i9-9900K CPU, dobbelt SSD og væskekøling. Hvis du er villig til at betale. Startprisen på Omen Obelisk er 5.199 kroner, men topmodellerne koster givetvis adskillige gange mere.

Hvem sidder der bag skærmen? Det er ikke til at vide, for den kunne skjule en elefant! Men bemærk soundbaren. Foto: HP

 

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Vi skrev i går om, hvordan computerskærmene har taget et spring opad i størrelse på dette års CES, der finder sted i Las Vegas i disse dage. Anledningen var 43" panoramaskærme fra Lenovo. Men det var dengang. Nu kommer de rigtig store skærme! Omen X Emperium 65" Format Gaming Display er en spilskærm for de, der vil rigtig tæt på handlingen. Den kolossale skærm, som har et diagonalmål på mere end 160 cm, har Nvidia G-SYNC og HDR. Skærmen har en opdateringshastighed på 144 Hz, hvilket må siges at være en bedrift på en panel i den størrelse.  Opløsningen melder pressematerialet ikke noget om, men vi forventer 4K. Skærmen har desuden integreret soundbar med trevejs-højttalere for at sikre den bedst mulige spiloplevelse. Prisen er også til at få øje på: 31.999 kroner for billigste udgave. Omen Laptop [caption id="attachment_91515" align="alignnone" width="1155"] Omen Laptop 15 får nu Nvdia-grafik fra 20-serien. Foto: HP[/caption] På laptopfronten har Omen 15 Laptop nu fået grafikkort fra Nvidia GeForce RTX 20-serien, og Wi-Fi er opdateret til 802.11ax. Pris fra 10.999 kroner.   Omen Obelisk Desktop [caption id="attachment_91518" align="alignnone" width="1155"] Omen Obelisk. Foto: HP[/caption] Den stationære pc Omen Obelisk kan nu fås med op til 64GB hukommelse, Nvidia GeForce RTX 2080Ti-grafik og 9. Generation Intel Core i9-9900K CPU, dobbelt SSD og væskekøling. Hvis du er villig til at betale. Startprisen på Omen Obelisk er 5.199 kroner, men topmodellerne koster givetvis adskillige gange mere. [caption id="attachment_91517" align="alignnone" width="1155"] Hvem sidder der bag skærmen? Det er ikke til at vide, for den kunne skjule en elefant! Men bemærk soundbaren. Foto: HP[/caption]  
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-