Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

CES 2019: Letvægtere fra Lenovo

Tynde computere og store skærme i Las Vegas.

Skrevet af / 08/01/2019 - 17:22
CES 2019: Letvægtere fra Lenovo

Tendensen inden for computere og tilbehør på dette års CES-messe i Las Vegas er, at imens computerne bliver mindre, bliver skærmene større.

Lenovo har i dag, dansk tid, løftet sløret for nogle af de mange nye produkter, som bliver lanceret i 2019.

ThinkPad X1 Carbon 7th Gen. er navnet på den hidtil tyndeste og letteste arbejdsbærbare fra Lenovo. Den seneste udgave af den kendte produktserie udmærker sig på en flere punkter, men fællesnævneren er at gøre det lettere at have arbejdspladsen med sig i tasken:

• En tykkelse på blot 1,5 cm og en vægt ned til 1.13 kg
• En skærm på 14 tommer
• Dolby Atmos-højttalersystem med fire indbyggede højttalere
• Fire indbyggede mikrofoner for bedre deltagelse i konferencekald. Kompatibel med stemmestyrede enheder som Microsofts Cortana eller Amazons Alexa
• En battertid på op til 15 timer

X1 Yoga 4th Gen.
Den første generation af ThinkPad X1 Yoga blev lanceret på netop CES i 2016. Den nye ThinkPad X1 Yoga er her tre år senere fremstillet med et kabinet af aluminium, der er lige så stærkt som kulfiber, men har muliggjort et tyndere, lettere og mindre design. X1 Yoga er 11 procent tyndere end sin forgænger, og vægten blot 1,35 kg.

Lenovos gamingafdeling har allerede lancerete en 43″ panoramaskærm. Men de gigantisk brede skærme kommer nu også til de mere alvorlige brugere i form af skærmen ThinkVision P44W.

• 43,4″ skærm med ultrabredt 32:10 billedformat samt 3.840 x 1.200 pixels opløsning
• Picture-by-picture (PBP)-funktionalitet
• VESA certificeret DisplayHDR 400 med 450nit peak lysstyrke

 

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top