annonse
annonse
annonse

CES 2019: Nu bliver din dørspion digital

Ud med den gamle dørspion og ind med den nye, digitale løsning fra Ring, som med Ring Door View Cam vil sikre de mange mennesker, som bor i lejlighed.

Firmaet Ring har allerede lanceret en række digitale sikkerhedsløsninger til hjemmet, som almindelige forbrugere kan installere derhjemme uden eksperthjælp. Herunder Ring Video Doorbell 2, som vi testede før jul.

Men hvis du bor i lejlighed i en almindelig beboelsesejendom, kan det alligevel være svært at få lov til at opsætte sikkerhedskameraer og videobaserede ringeklokker, så Rings produkter har mest været henvendt til husejere eller andre, der bor i hus.

Altså lige indtil nu. For på CES 2019 i Las Vegas har Ring netop lanceret Door View Cam, en digital dørspion, som erstatter den gammeldags, analoge model.

(Foto: Ring)

Ifølge Rings pressemeddelelse skulle den nye, intelligente sikkerhedsenhed være nem at installere, og “kræver ikke, at man borer eller ændrer sit hjem eller dør permanent.”

For at installere enheden fjerner man ganske enkelt den eksisterende dørspion, installerer Door View Cam i stedet på hver side af døren, sætter de genopladelige batterier i samt den flytbare frontplade, og man vil have ændret din gamle dørkikkert til et smart sikkerhedskamera, lover Ring i pressemeddelelsen.

(Foto: Ring)

Ring Door View Cam vil indeholde bevægelsessensor, to-vejs samtaleanlæg, HD video, et udskifteligt, genopladeligt batteri samt sensor for aktivitet ved døren, private zoner og nattesyn.

Ring lover, at Door View Cam kommer på markedet i både Danmark, Norge og Sverige i løbet af 2019. Indtil videre oplyses blot en listepris i svenske kroner på SEK 1.999, hvilket svarer til cirka 1.460 danske kroner.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Firmaet Ring har allerede lanceret en række digitale sikkerhedsløsninger til hjemmet, som almindelige forbrugere kan installere derhjemme uden eksperthjælp. Herunder Ring Video Doorbell 2, som vi testede før jul. Men hvis du bor i lejlighed i en almindelig beboelsesejendom, kan det alligevel være svært at få lov til at opsætte sikkerhedskameraer og videobaserede ringeklokker, så Rings produkter har mest været henvendt til husejere eller andre, der bor i hus. Altså lige indtil nu. For på CES 2019 i Las Vegas har Ring netop lanceret Door View Cam, en digital dørspion, som erstatter den gammeldags, analoge model. [caption id="attachment_91397" align="alignnone" width="850"] (Foto: Ring)[/caption] Ifølge Rings pressemeddelelse skulle den nye, intelligente sikkerhedsenhed være nem at installere, og “kræver ikke, at man borer eller ændrer sit hjem eller dør permanent.” For at installere enheden fjerner man ganske enkelt den eksisterende dørspion, installerer Door View Cam i stedet på hver side af døren, sætter de genopladelige batterier i samt den flytbare frontplade, og man vil have ændret din gamle dørkikkert til et smart sikkerhedskamera, lover Ring i pressemeddelelsen. [caption id="attachment_91398" align="alignnone" width="850"] (Foto: Ring)[/caption] Ring Door View Cam vil indeholde bevægelsessensor, to-vejs samtaleanlæg, HD video, et udskifteligt, genopladeligt batteri samt sensor for aktivitet ved døren, private zoner og nattesyn. Ring lover, at Door View Cam kommer på markedet i både Danmark, Norge og Sverige i løbet af 2019. Indtil videre oplyses blot en listepris i svenske kroner på SEK 1.999, hvilket svarer til cirka 1.460 danske kroner.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-