annonse
annonse
annonse

CES 2019: Styr din HTC Vive med øjnene

Se - jeg kører uden hænder! Pro-udgaven af HTC's VR-hovedsæt har fået eye tracking - og en ny lillebror.

Imens vi stadig venter på det helt store gennembrud for virtual reality, har HTC taget fat på en af de store akilleshæle ved at færdes i den virtuelle virkelighed: Styringen.

På førstedagen af CES i Las Vegas lancerede HTC en opgraderet udgave af deres VR-hovedsæt, Vive Pro. Nyheden er Vive Pro Eye, der, ligesom det konkurrerende system, Tobii, gør det muligt at styre blot ved at kigge på ting i den kunstige virkelighed.

I pressemeddelelsen fra HTC fortælles der om de nye muligheder for designere og udviklere… Men det handler i sidste ende om spil. Første spiltitel på Vive Pro Eye er Major League Baseball, som demonstreres på CES. MLB Home Run Derby VR er også tilgængelig fra lanceringen.

HTC Vive Cosmos kræver ikke en dedikeret spillecomputer for enden af et kabel. Foto: HTC

HTC havde også et helt nyt hovedsæt med på pressemødet: Vive Cosmos. Det nye VR-headset fra Vive kræver ingen eksterne basestationer, og giver dermed maximal fleksibilitet. Vive Cosmos kan bruges enten hjemme eller på farten, og behøver ikke en decideret spilcomputer for at fungere.

Endelig fremviste HTC en helt ny webbrowser, specielt til VR, kaldet Firefox Reality. Den er udviklet i samarbejde med Mozilla.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Imens vi stadig venter på det helt store gennembrud for virtual reality, har HTC taget fat på en af de store akilleshæle ved at færdes i den virtuelle virkelighed: Styringen. På førstedagen af CES i Las Vegas lancerede HTC en opgraderet udgave af deres VR-hovedsæt, Vive Pro. Nyheden er Vive Pro Eye, der, ligesom det konkurrerende system, Tobii, gør det muligt at styre blot ved at kigge på ting i den kunstige virkelighed. I pressemeddelelsen fra HTC fortælles der om de nye muligheder for designere og udviklere... Men det handler i sidste ende om spil. Første spiltitel på Vive Pro Eye er Major League Baseball, som demonstreres på CES. MLB Home Run Derby VR er også tilgængelig fra lanceringen. [caption id="attachment_91443" align="alignnone" width="2048"] HTC Vive Cosmos kræver ikke en dedikeret spillecomputer for enden af et kabel. Foto: HTC[/caption] HTC havde også et helt nyt hovedsæt med på pressemødet: Vive Cosmos. Det nye VR-headset fra Vive kræver ingen eksterne basestationer, og giver dermed maximal fleksibilitet. Vive Cosmos kan bruges enten hjemme eller på farten, og behøver ikke en decideret spilcomputer for at fungere. Endelig fremviste HTC en helt ny webbrowser, specielt til VR, kaldet Firefox Reality. Den er udviklet i samarbejde med Mozilla.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-