Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

CES 2019: Udendørssensor til Philips Hue

Philips udvider deres Outdoor-serie og er også klar med nyhed til Google Assistant.

Skrevet af / 08/01/2019 - 17:19
CES 2019: Udendørssensor til Philips Hue

Med Philips Hues nye udendørs bevægelsessensor, som firmaet netop har lanceret på CES-messen i Las Vegas, kan du automatisk sætte lyset til at tænde både indendørs og udendørs ved bevægelse.

Sensoren kan f.eks. sørge for at tænde lyset automatisk, når du kommer hjem, og den integrerede dagslyssensor sikrer, at lyset først tænder, når det er mørkt.

Den nye udendørssensor til Philips Hue Outdoor-serien kommer til at koste 399 kroner.

Derudover giver en række nye Hue Outdoor lamper – både vægmonterede, piedestaler og bedlamper – flere muligheder for at oplyse haven og andre udendørs arealer på intelligent vis, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Sensorens rækkevidde på 12 meter vil opdage enhver bevægelse tæt på hjemmet, og via Hue-app’en kan man så indstille præcist hvilke lamper, der skal tænde – både inde og ude – når nogen passerer, så f.eks. ubudne gæster holdes på afstand.

Nye Econic-lampe i Philips Hue Outdoor-serien.

Bruger man Google Assistant var der også interessant nyt på CES-messen.

Der kommer nemlig snart et par nye funktioner, så f.eks. alarmer i Google Assistant kan synkroniseres med Hue-belysningen. Konkret betyder det, at hvis man har indstillet en alarm via Google Assistant, vil Philips Hue iværksætte Sunrise-belysning en halv time før, alarmen går i gang. Det samme virker den anden vej, så belysningen sænkes løbende i løbet af en halv time, når man går i seng.

De nye funktioner skulle blive tilgængelige i løbet af marts måned via en software-opdatering.

Den nye udendørs bevægelsessensor til Outdoor-serien rammer butikkerne i løbet af februar til en vejledende pris på 399 kroner.

Her er en oversigt over de øvrige nye lamper med vejledende priser:

  • Welcome Flood Light: Vægmonteret lampe, der giver én nuance af klart, hvidt lys. Pris: 999 kroner.
  • Discover Flood Light: Vægmonteret lampe med White & Color Ambiance. Pris: 1.149 kroner.
  • Econic: Lampe-serie i White & Color Ambiance. Pris fra: 999 kroner.
  • Calla piedestalen: Ny og større version i White & Color Ambiance. Pris startkit: 1.149 kroner. Pris extension kit: 899 kroner.
  • Fuzo: Lampe-serien, som giver én nuance af klart, hvidt lys. Pris fra: 599 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top