annonse
annonse
annonse

CES 2019: Blæret spilbærbar fra Asus

ROG Mothership er navnet på Asus’ nye bærbare topmodel til gaming. Og sådan en vil vi ha’!

Med ROG Mothership tager Asus den bærbare spilmaskine til nye højder. En 8. generations i9-processor sørger for hurtigst mulig databehandling. Kombinér det med det heftigste grafikkort, der er tilgængeligt til bærbare computere, nemlig NVIDIA GeForce RTX 2080, så ved du, at vi har med et monster at gøre.

På højkant

Det særlige ved Mothership er, at den i stedet for at ligge på bordet med ventilationen ned mod bordfladen er lavet til at stå på højkant.

Skærmen er integreret i selve computeren. Man slår tastaturet ud, og vupti, så har man en spilleklar pc! Tastaturet kan desuden hægtes af, da det kommunikerer trådløst via Bluetooth (eller du kan bruge USB-kabel), og Asus lover, at det sker så at sige uden forsinkelse (latency). Gamere kan dermed trygt bruge tastaturet i trådløs tilstand.

17,3″ IPS

Skærmen er et 17,3 tommer stort IPS-panel. Traditionelt har opdateringshastigheden for IPS været betragtet som for langsom til spil, men det er ikke tilfældet med denne 144 Hz skærm med 3 millisekunders responstid. Den kan desuden vise 80 procent af farverummet DCI-P3, som er meget større end det farverum, der har været standard indtil nu (REC.709). Som man vist trygt kan sige, at Mothership har under kontrol.

Hvad hukommelse angår, kan maskinen specificeres med op til 64 gigabyte ram (DDR4 SDRAM, 2666 MHz) og hele 1,5 terabyte lager af den hurtigste flash-type (PCIE3.0).

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-