annonse
annonse
annonse

Endelig en ny Mac Mini

Apples miniput hedder det samme, men er meget sejere end før.

Nogle gange er det ikke let at forstå, hvad Apple tænker. Den forrige udgave af Mac Mini blev lanceret i oktober 2014. I de fire år, der er gået, har vi undret os over fraværet af opdateringer til Apples mindste og billigste Mac.

Nu er Mac Mini tilbage, i stealth-grå, og den er blevet langt sejere end forventet.

(Foto: Apple)

Teknisk set har den taget et stort skridt i retning af professionel brug, med fire- eller sekskernet 8. generations Intel Core-processor, op til 64 gigabyte hukommelse (2666 MHz DDR4), SSD-lager på op til 2 terabyte og fire hurtige Thunderbolt 3-indgange.

Det kan godt være, at den er lille, men den er ikke spor ynkelig!

Starter under 7.000 kroner

Den allersejeste udgave kommer med en hexa-core 3,2 GHz i7-processor, 64 gigabyte hukommelse og 2 terabyte SSD, og kan udstyres med 10 gigabyte Ethernet-tilslutning. Apple hævder, at den er op til fem gange hurtigere end den foregående generation med 3 GHz dual-core i7-processor.

Basisversionen er med quad-core 3,6 GHz i3-processor, 128 gigabyte SSD-lager og 8 gigabyte ram, og starter på 6.900 kroner.

Til sammenligning koster den allersejeste Mac Mini 36.000 kroner.

(Foto: Apple)

Mac Mini er udstyret med Apples T2-processor, som skal give bedre sikkerhed gennem bedre kryptering.

Det grå kabinet er lavet af genanvendt aluminium.

Mac Mini kan køre to 4K- eller én 5K-skærm og har desuden fire Thunderbolt 3/USB C-porte, HDMI 2.0 ud, 3,5 mm hovedtelefonudgang, to USB-A-porte og Gigabit Ethernet-tilslutning. Som kan opgraderes til 10 gigabit.

Flere eksemplarer af maskinen kan også stackes og kobles sammen til krævende opgaver, såsom server-farm eller at køre præsentationer på flere skærme.

 

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Nogle gange er det ikke let at forstå, hvad Apple tænker. Den forrige udgave af Mac Mini blev lanceret i oktober 2014. I de fire år, der er gået, har vi undret os over fraværet af opdateringer til Apples mindste og billigste Mac. Nu er Mac Mini tilbage, i stealth-grå, og den er blevet langt sejere end forventet. [caption id="attachment_84341" align="alignnone" width="850"] (Foto: Apple)[/caption] Teknisk set har den taget et stort skridt i retning af professionel brug, med fire- eller sekskernet 8. generations Intel Core-processor, op til 64 gigabyte hukommelse (2666 MHz DDR4), SSD-lager på op til 2 terabyte og fire hurtige Thunderbolt 3-indgange. Det kan godt være, at den er lille, men den er ikke spor ynkelig!

Starter under 7.000 kroner

Den allersejeste udgave kommer med en hexa-core 3,2 GHz i7-processor, 64 gigabyte hukommelse og 2 terabyte SSD, og kan udstyres med 10 gigabyte Ethernet-tilslutning. Apple hævder, at den er op til fem gange hurtigere end den foregående generation med 3 GHz dual-core i7-processor. Basisversionen er med quad-core 3,6 GHz i3-processor, 128 gigabyte SSD-lager og 8 gigabyte ram, og starter på 6.900 kroner. Til sammenligning koster den allersejeste Mac Mini 36.000 kroner. [caption id="attachment_84342" align="alignnone" width="850"] (Foto: Apple)[/caption] Mac Mini er udstyret med Apples T2-processor, som skal give bedre sikkerhed gennem bedre kryptering. Det grå kabinet er lavet af genanvendt aluminium. Mac Mini kan køre to 4K- eller én 5K-skærm og har desuden fire Thunderbolt 3/USB C-porte, HDMI 2.0 ud, 3,5 mm hovedtelefonudgang, to USB-A-porte og Gigabit Ethernet-tilslutning. Som kan opgraderes til 10 gigabit. Flere eksemplarer af maskinen kan også stackes og kobles sammen til krævende opgaver, såsom server-farm eller at køre præsentationer på flere skærme.  
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-