annonce
annonce
annonce

Letteste, stærkeste og tyndeste fra Dell

Nye business-bærbare, gamer-laptops og verdens slankeste tablet.

Tilføj som favorit

Computerproducenten Dell slår i deres præsentation på CES 2015 på, at de i år kan præsentere deres hidtil bedste produkter til forbrugerne. Det er næppe overraskende, men viser om ikke andet, at Moores Lov også har fungeret i det forløbne år, og at udstyret derfor er blevet hurtigere og mere avanceret siden sidst.

Dell XPS
Hvis behovet er til en kompakt designer-bærbar, har Dell den seneste generation af XPS 13 og 15 klar. Skærmen er – stort set – kantløs, med kun 5,2 mm ramme rundt om LCD-panelet, der på 13″ udgaven er QuadHD, og på 15″ er ægte 4K-opløsning. Processoren er i begge en femtegenerations Intel Core-processorer, og lagringen sker på en SSD. Vægten starter på kun 1,18 kilo, og batteritiden er op til 15 timer. Men vi tvivler dog på, at man kan få både den lave vægt og den lange batteritid samtidig.

Dell XPS 13 kan købes fra 20. januar til priser fra  fra 13.735 kroner. Lanceringstiden for XPS 15 er ikke offentliggjort, men priserne starter ved 14.990 kroner.

DELL_XPS_13
Dell XPS 13

 

Alienware
Står der tunge 3D-spil på menuen, skal der solid hardware til, og Dell-ejede Alienware er blandt de mest populære mærker hos hobby-dræbere.

Alienware 15 og 17 er de nyeste skud på stammen. Begge enheder kan leveres med Intel Core i7 quad-core processor og NVIDIA GTX 980m grafik. Og begge er begge kompatible med Alienware Graphics Amplifier, som er eksternt sværvægts-grafikkort for bærbare. Kabinettet er fyldt med materialer som kobber, aluminium og kulfiber for et kompromisløst design.

Begge maskiner kan købes fra 15. januar. Alienware 13 koster fra 13.730 kroner, og 17-tommeren fra 16.230 kroner.

DELL_ces_Alienware_17
Alienware 17

 

Venue 8 7000
Dell Venue 8 7000-serien blev præsenteret på Intel Developer Forum i september 2014. Den er udstyret med en Intel Atom Z3500-processor. Det er angiveligt verdens tyndeste tablet på 6 mm, og med en skærmopløsning på hele 2.560 x 1600 på OLED-skærmen.

Dell Venue 8 7000 er blevet hædret med en 2015 CES Innovation Award Best of Innovation-pris.

Hvornår vi får den at se i Danmark, vides ikke endnu.

DELL_8_700_Blackburn_wide_nr
Dell 8 700

 

Dell Inspiron
Dells “civile” laptops hedder Inspiron (billedet øverst). På CES viser Dell opdateringer til Inspiron 7000- og 5000-serierne.

Inspiron 15 7000-serien har fået 5. generations Intel Core processorer og mulighed  for 4K UHD touch-skærm (!)

Inspiron 15 5000-serien bliver tilgængelig på fra d. 20. januar til priser fra 5.600 kroner. hvornår de nye Inspiron 15 7000 kommer hertil, vides ikke.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Skriv et svar

annonce

Læs også

Theta graver guldet ud i hjemmebiografen

Theta graver guldet ud i hjemmebiografen

Theta Digital annoncerer to nye surroundprocessorer, Casablanca IVa og Casablanca V, som understøtter Dolby Atmos, Auro 3D og DTS:X.Tilføj som favorit
Onkyo udsender ny pladespiller

Onkyo udsender ny pladespiller

Onkyo har en lang historie med pladespillere bag sig, men den ligger mange år tilbage. Nu er de imidlertid på banen igen med en prisrimelig model i klassisk design.Tilføj som favorit
Iron Maiden får eget hovedtelefonmærke

Iron Maiden får eget hovedtelefonmærke

Hos Onkyo er de ikke bange for mørket, når de sammen med Iron Maiden giver os Maiden Audio.Tilføj som favorit
Fang de actionprægede øjeblikke i 4K

Fang de actionprægede øjeblikke i 4K

Sony var ikke først ude med 4K-actionkameraer. Men med FDR-X1000VR håber de at blive de bedste.Tilføj som favorit
Monster vil lave hovedtelefoner til alle

Monster vil lave hovedtelefoner til alle

Monster udvider sortimentet til sportsfolk, kvinder og slagsbrødre.Tilføj som favorit
Mobilmangel på CES

Mobilmangel på CES

Forårets mobilnyheder får vist vente til Mobile World Congress. For de er i hvert fald ikke i Las Vegas!Tilføj som favorit
UE Boom går multiroom på CES

UE Boom går multiroom på CES

UE Boom'er i alle størrelser og alle rum, forener eder!Tilføj som favorit
Ny "mellemmodel" i BeoVision Avant-serien

Ny “mellemmodel” i BeoVision Avant-serien

B&O præsenterede 75-tommers udgave af high end-fjernsynet BeoVision Avant. Selvfølgelig i 4K-opløsning.Tilføj som favorit
annonce
Luk menu