Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Galaxy Gear og Note III lanceres næste uge

Samsung klar med smart ur og "phablet" der kan skyde 4K-video på årets IFA-messe.

Skrevet af / 27/08/2013 - 15:08
Galaxy Gear og Note III lanceres næste uge

Lee Young-hee, en Samsungs topchefer med ansvar for virksomhedens mobilforretning, har afsløret over for The Korea Times, at den koreanske elektronikgigant er klar til at lancere firmaets første “smartwatch”. Det kommer til at ske onsdag den 4. september ved et såkaldt Samsung Unpacked arrangement, som finder sted i forbindelse med årets store IFA-messe i Berlin.

Det smarte ur får navnet Galaxy Gear og er, næppe særlig overraskende, baseret på Googles Android-operativsystem. Galaxy Gear skal “udvide og berige” smartphone-oplevelsen, siger Lee, og mere end antyder dermed, at det smarte ur skal ses som tilbehør til brugerens smartphone snarere end en intelligent enhed, der kan stå på egne ben.

Galaxy Gear kommer til at have en skærm på 2,5″ med en opløsning på 320 x 320 pixels, og uret bliver drevet af en dual-core processor. Der skabes kontakt til andre enheder via Bluetooth 4.0, og man kommer formentlig til at kunne tilgå uret fra sin smartphone via en dedikeret app.

Andre nyheder
Den anden store nyhed den 4. september bliver efter alt at dømme den nye Samsung Galaxy Note III, som angiveligt vil kunne optage video i 4K-opløsning. Note III bliver baseret på den spritnye 2,3 GHz Snapdragon 800-processor, den får hele 3 gigabyte RAM og en skærm på 5,7″.

Lyd & Billede vil naturligvis være til stede ved Samsung Unpacked 2013 Episode 2-pressekonferencen, der begynder den 4. september klokken 19.

Kilde: The Korea Times, TechCrunch

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top