TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Alienware AW2725QF kan både være hurtig og højt opløst

Alienware AW2725QF har to personligheder: Den kan enten være hurtig gaming-skærm eller superskarp 4K-skærm.

Skrevet af / 19/08/2024 - 14:10
Alienware AW2725QF kan både være hurtig og højt opløst

Den nyeste gaming-skærm fra Dells gaming-mærke Alienware er faktisk to skærme på en gang.

Alienware AW2725QF er en 27″ flad gaming-skærm, der er sat i verden for at løse det problem, gamere altid står overfor, når de er nødt til at vælge mellem høj opdateringshastighed og høj skærmopløsning.

I følge Dell får man her det bedste fra begge verdener, uden at gå på kompromis med nogen af delene. Alienware-skærmen har nemlig to tilstande: En 4K-tilstand (3.840 x 2.160 pixel) og 180 Hz opdateringsfrekvens til visuelt krævende spil. Og en lynhurtig FHD-tilstand (1.920 x 1.080 pixel) med 360 Hz opdatering til actionprægede spil. Derudover kan AW2725QF bruges til både PC og spillekonsol.

Annonce
(Foto: Dell)

Man kan vælge mellem de to tilstande med et enkelt tryk på en knap. Når skærmen skifter fra 4K/180Hz-tilstanden til FullHD/360Hz, kombineres fire pixels til én, så opdateringshastigheden fordobles til 360Hz.

Takket være HDMI 2.1 med høj båndbredde er det muligt at spille konsolspil op til 4K 120Hz (op til 4K 180Hz på PC). Derudover er det muligt at forbinde skærmen til de foretrukne højttalere eller soundbar, takket være understøttelse af eARC.

Pris og tilgængelighed

Alienware 27” 4K Dual-Resolution Gaming Monitor (AW2725QF) kan købes fra 12. september 2024. Prisen er indtil videre ukendt.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Første håndholdte spilkonsol del af gaming-orgie fra Acer

Concord flopper og lukker

Snart lanceres PS5 Pro

Samsung med 3D-gamingskærm ... uden briller!

Nye taster og mikrofoner til gaming

Spil i din egen stil med JBL

Asus-lavine på verdens største gamingmesse

Alienware-skærm giver dig i både pose og sæk

Nye gaming-skærme fra Philips

Apple godkender PC-emulator til iOS

Fortnite tilbage på iOS

AOC: Full HD kan stadig

Scroll to Top