Gamerne vil tydeligvis have større skærme. MSI MPG 491CQP QD-OLED er MSI’s første 49-tommer skærm med QD-OLED panel og et 32:9-billedformat. Opløsningen er dobbelt QHD (5.120 x 1.440 pixel), og skærmen har 1800R-krumning. Det vil sige ret krumt.
Skærmen kombinerer et OLED-panel med Quantum Dot-teknologi, der lover levende farver. Opdateringshastigheden er 144 Hz. Skærmen, som vi fik at se på MSI’s stand på CES-messen i Las Vegas, blev hædret på CES Awards i kategorierne Gaming & eSport og Computer Peripherals & Accessories.
MSI satser i det hele taget på QD-OLED-teknologien til gaming. Alle modellerne vil være tilgængelige i både buede og flade modeller. Skærmens subpixels er arrangementet til at levere skarpere billeder og klart defineret tekst. MSI OLED Care 2.0 skulle mindste risikoen for indbrændingsskader på OLED-panelet ved længere tids brug.
Titan og Raider i 18-tommers udgave
MSI Tiitan har vi hen over årene testet i flere udgaver, der alle har været ekstreme. Det er den nye Titan 18 HX også. Herunder muligheden for at rumme op til 192 GB RAM, fordelt på fire hukommelsespladser! Dertil tre SSD-lagermoduler.
Som navnet antyder, har maskinen 18″ skærm, hvilket i følge MSI’s Jonathan Wu, der viste os rundt på standen, er den nye store skærmstørrelse hos MSI. Det gælder også Raider 18, der er mindre ekstrem. Begge fås dog med i9-processor fra øverste hylde og 120 Hz 4K-skærm.
AI til gaming
MSI har på messen afsløret tre AI gaming desktops: MPG Trident AS 14th, MAG Infinite S3 14th og MAG Codex 6 14th. Alle er drevet af 14. generations Intel Core-processorer og Nvidia GeForce RTX 4070-grafikkort. , blander disse maskiner problemfrit AI med rå kraft. Den fremragende hardware er drevet af Frozr AI Cooling-funktionen, et teknologisk vidunder, der anvender avancerede algoritmer. Dynamisk temperaturovervågning sikrer hurtige reaktioner på ændringer, undertrykker spidser og garanterer optimal ydeevne.
På standen så vi desuden programmet MSI Artist, der er et program til at AI-generere billeder fra tekst. Altså ligesom for eksempel Midjourney, men uden abonnement og en massiv serverpark i clouden.