TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Gamescom 2024: Nyt gaming-tilbehør fra HP

På Gamescom-messen i Köln var det især undermærkerne HyperX og Omen, der viste flaget for HP.

Skrevet af / 23/08/2024 - 14:00
Gamescom 2024: Nyt gaming-tilbehør fra HP

På årets Gamescom-messe i Köln, der er verdens største messe for gaming og merchandise, viste HP produkter fra undermærket Omen, samt fra HyperX, der siden 2021 har været en del af HP.

Omen 35L er en minitower-PC til skrivebordet. HP lover, at der er brugt dele af højeste kvalitet. Og som stationær PC kan alt i kabinettet senere opgraderes og udskiftes.

Omen 35L. (Foto: HP)

Modellen fås med op til AMD Ryzen 7 8700G / Intel Core i7-14700F. Derudover kan den udstyres grafikkort og til og med topmodellen Nvidia GeForce RTX 4090. Omen 35L fås i farverne Ceramic White og Shadow Black. Altså i hvid og sort.

Annonce
Læs også Feature-bombe HyperX QuadCast S RGB kan meget mere end sin dobbelt så dyre storebror. Og den lyder rigtig godt.

På lydsiden kommer der to nye udgaver af den udmærkede HyperX QuadCast-mikrofon. Begge er USB-mikrofoner, men der er forskel på både lys og lyd.

HyperX QuadCast 2S. (Foto: HP)

Topmodellen QuadCast 2S understøtter streaming og lydoptagelse i op til 32-bit/192 kHz opløsning. Og for at der også skal være visuel underholdning, er mikrofonen belyst af mere end 100 ARGB-lysdioder. Den billigere QuadCast 2 må nøjes med streaming og optagelse i op til 24-bit/96kHz opløsning og rød LED-belysning. Begge mikrofoner har flere kontrolindstillinger end tidligere, herunder en multifunktionsknap til forstærkning, volumen, mikrofonovervågning og valg af optagelseskarakteristik.

Læs også Guf for tastaturkrigere Hvis reaktionstid og præcision er vigtig, når du gamer, har du brug for et godt tastatur. Et mekanisk tastatur. Vi har lagt hånd på otte af slagsen.

Derudover lancerer HyperX også Alloy Rise 75 Wireless, der er en trådløs udgave af det mekaniske gaming-tastatur af samme navn. Den trådløse model er det første hot-swappable i serien. Man kan altså skifte tastaturkontakter uden at slukke maskinen. Men nok ikke uden at tabe det spil, man er i gang med.

(Foto: HP)

HyperX Alloy Rise 75 Wireless har op til 80 timers batteritid med baggrundslyset tændt.

Priser og tilgængelighed

Omen 35L lanceres i fjerde kvartal. Prisen begynder ved 11.199 kroner.
Også HyperX QuadCast 2 kommer i fjerde kvartel. Dansk pris er ikke fastsat, men europrisen er €150.
HyperX QuadCast 2 S kan købes fra november til €200.
HyperX Alloy Rise 75 Wireless lanceres i oktober 2024. Her bliver prisen €230.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Første håndholdte spilkonsol del af gaming-orgie fra Acer

Concord flopper og lukker

Snart lanceres PS5 Pro

Samsung med 3D-gamingskærm ... uden briller!

Nye taster og mikrofoner til gaming

Spil i din egen stil med JBL

Asus-lavine på verdens største gamingmesse

Alienware-skærm giver dig i både pose og sæk

Nye gaming-skærme fra Philips

Apple godkender PC-emulator til iOS

Fortnite tilbage på iOS

AOC: Full HD kan stadig

Scroll to Top