TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Læk afslører lanceringsdato og udseende for PS5 Pro

Den forventes dog først at dukke op til jul. Og ja, den kommer til at hedde PS5 Pro.

Skrevet af / 02/09/2024 - 16:50
Læk afslører lanceringsdato og udseende for PS5 Pro

Mange konsolgamere har gået og ventet på den opgraderede PS5. Rygter om dens udseende, specifikationer og salgsstart er kommet og gået på nettet. For ikke at tale om, hvad den kommer til at hedde. Men nu har en troværdig kilde lækket en dato for lanceringen, dvs. den officielle præsentation, vist os en skitse af, hvordan konsollen kommer til at se ud, og ikke mindst bekræftet, at den faktisk kommer til at hedde PS5 Pro.

Det drejer sig om @billbilbilkun, som har postet sit billede på X og som fortæller, at lanceringen vil finde sted i midten af september. Han har baseret udseendet på et billede, han har fået af emballagen, men af ophavsretlige årsager tør han ikke lægge det rigtige billede op. Vi må derfor nøjes med en skitse.

Tegning af PS5 Pro-emballagen. (@billbilkun)

Designet ligner ikke overraskende PS5 Slim. Ophavsmanden til lækken kan dog ikke sige noget om, hvorvidt der vil være en optisk disklæser, eller om der kun vil være en digital version. Han afslører også, at der ikke kommer nogen nye controller, men at det bliver de samme gamle DualSense-controllere.

Læs også Sådan bliver PS5 Pro Ikke alene er den hemmelige konsol en realitet, men nu ved vi også, hvor hurtig den bliver.

Kilde: Dealabs

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Første håndholdte spilkonsol del af gaming-orgie fra Acer

Concord flopper og lukker

Snart lanceres PS5 Pro

Samsung med 3D-gamingskærm ... uden briller!

Nye taster og mikrofoner til gaming

Spil i din egen stil med JBL

Asus-lavine på verdens største gamingmesse

Alienware-skærm giver dig i både pose og sæk

Nye gaming-skærme fra Philips

Apple godkender PC-emulator til iOS

Fortnite tilbage på iOS

AOC: Full HD kan stadig

Scroll to Top