Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

GPS-ur fra Garmin til golfspillere

Find vej på greenen, og lav den bedste serie med håndledsteknologiens hjælp.

Skrevet af / 17/10/2013 - 12:00
GPS-ur fra Garmin til golfspillere

GPS-ure er ikke kun forbeholdt motionsløbere og ekstremcyklister. Garmin laver også ure med indbygget elektronik. specielt tilpasset de motionister, der har valgt ikke at svede, imens de dyrker deres sport.

Approach S4 er et nyt GPS-golfur. Uret er udstyret med en højtopløst touchskærm, der kan aflæses i sollys og har en dedikeret knap, som giver brugeren et hurtigt Green View. Det indbyggede batteri holder strøm til 10 timer i golf-tilstand. Det nye S4 er præinstalleret med profiler på tusindvis af golfbaner i hele verden og har gratis livstidsopdatering på baner med i prisen.

Hvis du har en iPhone (4S eller nyere, med iOS7), kan uret trådløst modtage informationer om f. eks. e-mails og SMS’er, så du kan lade din smartphone blive liggende i tasken, når du spiller og i stedet se beskederne på uret.

Lige som Garmins andre golf-enheder med GPS viser S4 den præcise afstand til greenens forkant, bagkant og centrum, og giver løbende information om layup, knækpunkt og afstand, alt imens det holder styr på din score og statistik på det digitale scorekort.

Garmin_ApproachS4_black2

Approach S4 har en dedikeret knap til den såkaldte Green View-skærm. Denne funktion viser, hvordan greenen nøjagtig tager sig ud i form og layout, så man på den måde nøjagtigt ved, hvor meget kraft der skal sættes ind i næste slag.

Ligesom Garmins andre golf-enheder med GPS viser Approach S4 den præcise afstand til greenens forkant, bagkant og centrum – med løbende opdatering af afstand, efterhånden som du nærmer dig. Med S4 vil brugerne også kunne indtaste og gemme afstandspunkter, flagplacering, afstande til vandhazarder og bunkere, for yderligere præcision i fremtidige slag.

Garmin_ApproachS4_white1

Uret vejer blot 58,4 gram og er vandtæt ned til 10 meter, så du ikke behøver at tage det af, mens du spiller de virkelig besværlige bolde. Uret er i handelen nu til en vejledende pris på kr. 2.599 kr.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top