annonce
annonce
annonce

B&O på finansielle frierfødder

Bang & Olufsen kæmper med underskud, og har nu hyret Carnegie til at finde en mulig køber eller partner til virksomheden.

Tilføj som favorit

Bang & Olufsen har lanceret flere spændende produkter det seneste år – som de trådløse Beolab 18 med WiSA teknik, high-end 4K tv’et BeoVision Avant og tidligere på måneden det nye streaming-musiksystem BeoSound Moment.

På trods af dette har har den traditionsrige danske producent problemer med røde tal i regnskabet. Nu har de hyret investeringsbanken Carnegie til at finde en mulig køber eller investor til virksomheden, siger en anonym kilde til Berlingske.

Blandt de potentielle købere nævnes store elektronikkoncerner som for eksempel Sony, Philips, Samsung eller en kapitalfond.

Men måske vil B&O og Carnegie have større held ved at alliere sig med fremadstormende kinesiske TV-producenter som TCL, Seiko eller Hisense. Det kinesiske elektronikmarked er i stærk vækst, og europæiske mærkevarer er meget eftertragtede. Danske mærker som Libratone og Dynaudio fik i 2014 ejere fra henholdsvis Hongkong og Kina.

Apple, som tidligere er blevet nævnt som en potentiel køber af tyske Loewe, er en anden stærk aktør med mange penge på kistebunden, og Apple planlægger at komme med sit eget tv. Apple-chef Tim Cook lagde omkring 3 milliarder dollars på bordet for at blive ejer af Beats Audio i 2014. Måske han også vil blive en frelsende engel for et B&O i vanskeligheder?

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Skriv et svar

annonce

Læs også

AudioQuest DragonFly Cobalt

AudioQuest DragonFly Cobalt

Tilslut en bærbar DAC, og forbered dig på noget, du aldrig før har hørt fra mobilen.

Tilføj som favorit
Forbedret McIntosh

Forbedret McIntosh

McIntosh ruller en ny generation af forforstærkere ud, og det betyder, at den fantastiske C2600 får en opdatering.Tilføj som favorit
Ny serie Gryphon-forstærkere

Ny serie Gryphon-forstærkere

Danske Gryphon Audio viser en ny serie frem på high-end-showet i Hongkong.Tilføj som favorit
Naim Uniti Star

Naim Uniti Star

For de mange, der samler på CD’er og kan lide at streame musik, bliver det svært at finde noget bedre end Naim Uniti Star.

Tilføj som favorit
Aune S6 Pro

Aune S6 Pro

Aune S6 Pro er lige dele DAC og hovedtelefonforstærker – men bedst, hvis du kan udnytte begge dele.

Tilføj som favorit
Como Audio Bluetooth Turntable

Como Audio Bluetooth Turntable

De har kun én pladespiller på programmet, som til gengæld er rigtig god – og trådløs.

Tilføj som favorit
Sony PS-LX310BT

Sony PS-LX310BT

Med et par trådløse hovedtelefoner og Sonys nye pladespiller er du klar til din første vinylsamling.

Tilføj som favorit
Lyngdorf TDAI-3400

Lyngdorf TDAI-3400

Kombinationen af højttalere og stueindretning er altid svær. Lyngdorf Audio vil uskadeliggøre dit lytterums dårlige indflydelse.

Tilføj som favorit
annonce
Luk menu