annonse
annonse
annonse

CES 2019: Trådløs Sony-pladespiller

Med fuldautomatik og Bluetooth er der dækket op til vinyl-streaming.

Den kommende LX310BT er kort og godt en simpel trådløs, automatisk pladespiller, der ikke har brug for mere end en strømledning. Og en Bluetooth-højttaler eller et par hovedtelefoner.

Sony LX310BT er en pladespiller til almindelige brugere snarere end entusiaster, den er fuldautomatisk og kommer færdigmonteret.

Man kan starte afspilningen med én knap, og grammofonen stopper, og armen går tilbage, når afspilningen slutter.

Vi er ikke sikre på, hvilken slags pickup der sidder på den Bang & Olufsen-lignende arm, men det ser ikke ud til, at den kan opgraderes.

(Foto: Sony)

EQ

Det er dog næppe vigtigt for målgruppen, som til gengæld skal vide, at LX310BT også kan bruges med ledning, hvis man vil koble den til et anlæg, man allerede har.

Pladespilleren har indbygget phono-trin – RIAA-forstærker – og en omskifter, som vi er lidt usikre på. Den har tre trin: Low, Medium og High, og hvis vi har forstået det korrekt, øger den bare volumen. Ikke andet.

Sony-pladespilleren er ikke tilgængelig før april. Prisen er ikke kendt, men den bliver næppe dyr.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-