annonce
annonce
annonce

Konkurrencedygtig pladespiller fra Thorens

Med TD 203 kan man skaffe sig en genenmført pladespiller, som konkurrerer med Rega og Pro-ject-spillere under 10.000 kr.

Tilføj som favorit

Thorens er mest kendt for sine gode, men kostbare pladespillere. Deres allerbilligste modeller har til gengæld ikke altid klaret at hamle op med de billigste varianter fra Rega og Pro-ject. Derfor er det betryggende, at den nye TD 203 ikke skal kæmpe i budgetklassen, men to hak længere oppe ad rangstigen, hvor de gode pladespillere starter på priser omkring 5.000-6.000 kroner.

Thorens TD 203 kommer næsten færdigmonteret med arm, pickup og alt der skal til for at spille plader. Den koster 5.495 kroner med alt inkluderet. Vi er som sagt nogle trin over budgetklassen, men så er TD 203 også langt bedre bygget.

Thorens_TD203_arm-bak

Den leveres med en færdigmonteret TP82 arm, en såkaldt unipivot-arm med bare et centralt ophængningspunkt for at mindske friktionen mest muligt. Det er noget, som vi almindeligvis forbinder med dyrere pladespillere. Unipivotsystemet har en ekstra fordel. Med modvægten anbragt under ophængningspunktet justerer tyngdekraften nålearmens vinkel i rillerne automatisk.

Den bæltedrevne pladespiller har elektronisk hastighedsskift, og leveres med en TAS 257 pickup (MM), som passer i de fleste forstærkeres pladespillerindgang.

Thorens-spilleren – som leveres i sort, hvid eller rød med støvlåg, er et interessant alternativ til de, som er villige til at betale mere for en pladespiller, som lyder bedre.

TD203_red

Radioactiv

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Skriv et svar

annonce

Læs også

AudioQuest DragonFly Cobalt

AudioQuest DragonFly Cobalt

Tilslut en bærbar DAC, og forbered dig på noget, du aldrig før har hørt fra mobilen.

Tilføj som favorit
Forbedret McIntosh

Forbedret McIntosh

McIntosh ruller en ny generation af forforstærkere ud, og det betyder, at den fantastiske C2600 får en opdatering.Tilføj som favorit
Ny serie Gryphon-forstærkere

Ny serie Gryphon-forstærkere

Danske Gryphon Audio viser en ny serie frem på high-end-showet i Hongkong.Tilføj som favorit
Naim Uniti Star

Naim Uniti Star

For de mange, der samler på CD’er og kan lide at streame musik, bliver det svært at finde noget bedre end Naim Uniti Star.

Tilføj som favorit
Aune S6 Pro

Aune S6 Pro

Aune S6 Pro er lige dele DAC og hovedtelefonforstærker – men bedst, hvis du kan udnytte begge dele.

Tilføj som favorit
Como Audio Bluetooth Turntable

Como Audio Bluetooth Turntable

De har kun én pladespiller på programmet, som til gengæld er rigtig god – og trådløs.

Tilføj som favorit
Sony PS-LX310BT

Sony PS-LX310BT

Med et par trådløse hovedtelefoner og Sonys nye pladespiller er du klar til din første vinylsamling.

Tilføj som favorit
Lyngdorf TDAI-3400

Lyngdorf TDAI-3400

Kombinationen af højttalere og stueindretning er altid svær. Lyngdorf Audio vil uskadeliggøre dit lytterums dårlige indflydelse.

Tilføj som favorit
annonce
Luk menu