Hi-Fi

Med TD 203 kan man skaffe sig en genenmført pladespiller, som konkurrerer med Rega og Pro-ject-spillere under 10.000 kr.
Annonce
Annonce
forfatter

Thorens er mest kendt for sine gode, men kostbare pladespillere. Deres allerbilligste modeller har til gengæld ikke altid klaret at hamle op med de billigste varianter fra Rega og Pro-ject. Derfor er det betryggende, at den nye TD 203 ikke skal kæmpe i budgetklassen, men to hak længere oppe ad rangstigen, hvor de gode pladespillere starter på priser omkring 5.000-6.000 kroner.

Thorens TD 203 kommer næsten færdigmonteret med arm, pickup og alt der skal til for at spille plader. Den koster 5.495 kroner med alt inkluderet. Vi er som sagt nogle trin over budgetklassen, men så er TD 203 også langt bedre bygget.

Thorens_TD203_arm-bak

Den leveres med en færdigmonteret TP82 arm, en såkaldt unipivot-arm med bare et centralt ophængningspunkt for at mindske friktionen mest muligt. Det er noget, som vi almindeligvis forbinder med dyrere pladespillere. Unipivotsystemet har en ekstra fordel. Med modvægten anbragt under ophængningspunktet justerer tyngdekraften nålearmens vinkel i rillerne automatisk.

Den bæltedrevne pladespiller har elektronisk hastighedsskift, og leveres med en TAS 257 pickup (MM), som passer i de fleste forstærkeres pladespillerindgang.

Thorens-spilleren – som leveres i sort, hvid eller rød med støvlåg, er et interessant alternativ til de, som er villige til at betale mere for en pladespiller, som lyder bedre.

TD203_red

Radioactiv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også

Kan det blive det næste store inden for billyd?
Renaults ikoniske minibil bliver elektrisk, men du må vente på den.
Ny infotainment-skærm dækker hele instrumentbrættet.
Skal udfordre Volkswagen og Skoda.
Kan det blive det næste store inden for billyd?
Ni nye kinesiske techfirmaer er nu blokeret i forhold til amerikanske investorer.
Renaults ikoniske minibil bliver elektrisk, men du må vente på den.
Dårligt batteri på Sonos Move? Nu kan du skifte det selv.
Når lanceringfesten holdes på nettet, kan man lige så godt gøre det ekstravagant.
Succesforfatteren bag “Bosch” udgiver ny serie på Netflix.
Ny infotainment-skærm dækker hele instrumentbrættet.
Acers chromebook-nyheder har mere power end mange PC-bærbare.
Samsungs nye trådløse hørepropper kommer med intelligent aktiv støjreduktion.
Ligesom sidste år kommer dette års Samsung Galaxy S-serie i tre forskellige udgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovæg kommer nok ikke ind i stuerne lige med det første, men det kan godt ske, at du får den at se i aktion alligevel!
Anvendelig 35 mm til Sony full-frame.