Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Revo SuperCD: Denne bordradio kan afspille ALT

På udkig efter ny radio? Revos nye musikanlæg kan klare alt fra DAB- og FM-radio til CD og streamingtjenester, i én og samme pakke.

Af / 21/10/2024 - 13:00
Revo SuperCD: Denne bordradio kan afspille ALT

Husker du Revo? Den skotske radioproducent har ligget i dvale i et stykke tid, men nu er de tilbage i fuld vigør og har givet nyt liv til nogle af deres mest populære produkter. Blandt de relancerede produkter er det komplette musikanlæg Revo SuperCD, som ud over DAB/FM-radio og CD-afspilning også kan afspille musik fra moderne streamingtjenester. Det vil helt sikkert appellere til dem, der er på udkig efter en ny bordradio, der kan afspille masser af lydkilder i én og samme pakke.

SuperCD Walnut Silver Hero 1 scaled
Revo SuperCD. (Foto: Producenten)

Revo SuperCD: Komplet alt-i-et anlæg anno 2024

Producenten fortæller, at den opdaterede SuperCD-model er designet med den moderne musikelsker i tankerne. SuperCD understøtter en bred vifte af formater, herunder traditionelle CD’er, DAB/DAB+, FM og internetradio. Via Wi-Fi-tilslutning giver den også nem adgang til streamingtjenester som Spotify Connect, TIDAL og Deezer.

Vi ønskede at skabe et produkt, der virkelig afspejler mangfoldigheden i, hvordan folk konsumerer musik i dag«, skriver Revo. »SuperCD giver lytterne frihed til at nyde deres musik i et hvilket som helst format uden at gå på kompromis med kvaliteten. Uanset om du afspiller en elsket CD, lytter til live-radio eller streamer det nyeste album, sikrer SuperCD, at du kan nyde det i hi-fi-kvalitet.”

Læs også Revo SuperConnect Net- og DAB-radio med bedre lyd end de fleste andre samt en pris og kvalitet, som ingen andre kan matche.

Klassisk design møder moderne teknologi

Ved første øjekast ligner SuperCD fuldstændig sin forgængere med sit »retro hi-fi«-inspirerede designudtryk. Kabinetterne er beklædt med træ og aluminium, kombineret med en skarp OLED-skærm og præcise betjeningsknapper. Under motorhjelmen sidder to 3,5-tommers højttalerenheder, der drives af en 40-watt klasse D-forstærker. Revo lover, at denne højttaleropsætning vil give en klar og fyldig lyd, der er velegnet til alt fra musik til podcast- og radioprogrammer.

SuperCD er udstyret med Bluetooth 5.1-teknologi, så man trådløst kan streame lyd fra smartphones, tablets eller bærbare computere. Den har også en multirumsfunktion, som gør det muligt at parre SuperCD med andre Revo-enheder. Der er desuden en AUX-indgang, optisk udgang og USB-afspilning. Revo understøtter lydformater som FLAC, MP3, AAC og WMA, og Revo fremhæver også, at de har lagt vægt på, at radioen skal være nem at bruge, enten med den medfølgende fjernbetjening eller en dedikeret app.

Annonce
SuperCD Walnut Silver S Hero 1 SuperCD Walnut Black S Hero 1
<
>
... og i valnød/sort. (Foto: Producenten)

Pris og tilgængelighed

Revo SuperCD kan fås nu i valnød/sort og valnød/sølv hos udvalgte forhandlere og online via Revos hjemmeside. Dansk pris er 4.900 kroner.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Kun 4 kr

Efterårs tilbud

Fuld adgang til alt indhold i 4 uger for 4 kr

LB+ Total måned

Fuld adgang til alt indhold i en måned

LB+ Total 12 måneder

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder

4,- / for 4 uger
49,- / for 30 dage
93.25,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Annonse

Norsk DAC med ordentligt design

Pro-Ject præsenterer ny referencepladespiller

Nu kan du downloade højopløst musik på Qobuz

Moderne minianlæg i retrostil

Eksklusivt samarbejde

Den først i over 20 år

Måske har du brug for denne

Nyt flagskib fra Audio-Technica

Budgetvenlige pladespillere

Rotel fejrer 100 år med high-end CD-afspiller

München flytter til Wien

McIntosh beskytter anlægget