annonce
annonce
annonce

Topchefen forlader B&O

B&O-direktør Tue Mantoni stopper med udgangen af juni.

Tilføj som favorit

Tue Mantoni, som har været øverste chef for Bang & Olufsen i fem år, forlader virksomheden til juli. Her afløses han i chefstolen af Henrik Clausen, som kommer fra Telenor.

I en selskabsmeddelelse udsendt her til morgen takkes Tue Mantoni for sit bidrag til Bang & Olufsen. Manotini blev i sin tid ansat med et løfte om at forbedre B&O’s indtjening. I stedet har firmaet været gennem en række stormfulde år med røde tal på bundlinien og frasalg af flere divisioner. Et årelangt forsøg på at finde en køber til det 90-årige firma er heller ikke lykkedes. Alligevel er der ikke tale om en fyring. I meddelelsen fortælles det, at Mantonis afgang har været under planlægning i et stykke tid, og at det er hans eget ønske at træde tilbage.

Bang & Olufsen er et fantastisk selskab, og jeg tror meget på dets fremtid. Jeg har ingen om at fortsætte mit liv som topchef på nuværende tidspunkt. Mine fremtidsplaner omfatter et stort ønske om øget fleksibilitet, som vil give mig mulighed for at vie mere tid til en række spændende opstartsprojekter samt en håndfuld bestyrelseshverv i Danmark og udlandet,” siger Tue Mantoni i meddelelsen.

Den nye topdirektør, Henrik Clausen, er i dag vicedirektør for strategi og digital hos Telenor. Han har boet i Asien i seks år, men flytter til Danmark, når han tiltræder jobbet 1. juli.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Skriv et svar

annonce

Læs også

AudioQuest DragonFly Cobalt

AudioQuest DragonFly Cobalt

Tilslut en bærbar DAC, og forbered dig på noget, du aldrig før har hørt fra mobilen.

Tilføj som favorit
Forbedret McIntosh

Forbedret McIntosh

McIntosh ruller en ny generation af forforstærkere ud, og det betyder, at den fantastiske C2600 får en opdatering.Tilføj som favorit
Ny serie Gryphon-forstærkere

Ny serie Gryphon-forstærkere

Danske Gryphon Audio viser en ny serie frem på high-end-showet i Hongkong.Tilføj som favorit
Naim Uniti Star

Naim Uniti Star

For de mange, der samler på CD’er og kan lide at streame musik, bliver det svært at finde noget bedre end Naim Uniti Star.

Tilføj som favorit
Aune S6 Pro

Aune S6 Pro

Aune S6 Pro er lige dele DAC og hovedtelefonforstærker – men bedst, hvis du kan udnytte begge dele.

Tilføj som favorit
Como Audio Bluetooth Turntable

Como Audio Bluetooth Turntable

De har kun én pladespiller på programmet, som til gengæld er rigtig god – og trådløs.

Tilføj som favorit
Sony PS-LX310BT

Sony PS-LX310BT

Med et par trådløse hovedtelefoner og Sonys nye pladespiller er du klar til din første vinylsamling.

Tilføj som favorit
Lyngdorf TDAI-3400

Lyngdorf TDAI-3400

Kombinationen af højttalere og stueindretning er altid svær. Lyngdorf Audio vil uskadeliggøre dit lytterums dårlige indflydelse.

Tilføj som favorit
annonce
Luk menu